Ha a (táv)főnököd rengeteg levelet ír, igen kedves hangnemben, indokolatlanul is, akkor...? (beszélgetés)
Kedves Fórumozok!
Nem véletlenül tévedtem erre a fórumra. A tanácsotokat szeretném én is kérni.
22 éves vagyok, a jelenlegi munkahelyemen 4 hónapja dolgozom, mint titkárnő. A főnököm talpig úriember, nagyon rokonszenves. A problémám a múlt hétvégén kezdődött, amikor egy céges bulin vettem részt, ahol Ő is jelen volt. Az éjszakát az Ő hétvégi házában töltöttem a barátnőimmel. És ezen a hétvégén történt, hogy meg akart csókolni, amit én nem hagytam. Ő itt is udvarias volt, nem erőszakoskodott, de egész teste remegett. Azóta sms-eket ír és én nem tudom mit tegyek. A csattanó az, hogy felesége és gyereke van és legalább 2x annyi idős, mint én. A tetőpont pedig az, hogy NEKEM IS TETSZIK. Tisztában vagyok azzal, hogy elutasítónak kell lennem vele, de olyan nehéz. Továbbá azt is tudom, hogy nem helyes amit érzek. Engem is megrémiszt. Mi a jó megoldás, segítsetek!!!
Kedves Juvapcsu!
Szerintem az egészet csak óvatosan kezeld. Az szerintem egyértelmű, hogy tetszel a főnöködnek, a kérdés már csak az, hogy valójában mit szeretne tőled. Munkahelyi románcot vagy esetleg komoly kapcsolatot. Az, hogy eddig nem kezdett ki veled mindenképp arra enged következtetni, hogy nem egy röptében a legyet típus, mivel egy ilyen már jóval hamarabb bepróbálkozott volna.
Szeretné, ha leírnád pontosabban a történeted, gondolok itt a korod megjelőlésére, hogy jobb tanácsot kaphass :)
annak tűnik. jelzésnek. de ennél mélyebb véleményt tényleg ne várj, hiszen nem ismerünk sem téged, sem őt.
hát nem lettél okosabb, mi?:)
hát ja...engem csak ez zavarna: "felbomló félben" és nem befejezett módja: "felbomlott"
hát ezért óvatosan
szerintem, ha felbomlóélben van a házassága, akkor a pótcselekvés, a férfiasságának a próbája, a kétségbeesés, ezek lehetnek a fő motiváló erők.
csak óvatosan....
ezekután már tudhatod mit akar, nem csak sima barátságot (esetek 99 % - ában) De "kivétel erősíti a zsabályt" :D
Erre pedig mit lehet mondani? ?? "Kivételek nincsenek"
Biztos, hogy felbomlófélbe van, vagy csak így akar behálózni? - esetleg olyan butuskának néz.
Sokmindenre gondolhatsz, de : családi állapota? kora a tiedhez képest, a te csal. állaopotod stb.
Ezeket vedd figyelembe, meg hogy a kollégákkal hogyan viselkedik, és azután gondolkodj el mit is jelenthet, merő figyelmességet vagy annál többet.
nem kell rögtön rosszra gondolni...
Nem is ismer, ergo, a rosszat máris ki lehet zárni
lehet, hogy mindenkivel ezt teszi, nem?
Lehet, hogy egy kivételesen rendes főnök!
További ajánlott fórumok:
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Petőfit nagyon gyenge költőnek tartom. Van rengeteg jó...
- Mit lehet kezdeni a megunt könyvekkel? Rengeteg örökölt, illetve vásárolt könyvem van, és sok helyet foglalnak el.
- Létezik, hogy egy nő RENGETEGSZER jusson el a csúcsra?
- Az indokolatlanul lassan közlekedőket ugyan úgy büntetném....
- OTP hiteleinek indokolatlan emelései miatti visszafizetések