Ha a lakótárs nem mosakszik egész héten... (beszélgetés)
Na azért vegyél már vissza!
Teljesen más dolog, ha valaki otthon izzadtan heverészik, igénytelenségből mint aki az utcán izzadt szagú, mert momentán 45C van, nincs kocsija és A pontból B-be gyalog kell eljutnia dombon felfelé, vagy esetleg fizikai munkát végez és éppen BKV-zik hazafelé. Nem mindenki irodista!
Másrészről nem tudhatod, hogy van-e valamilyen betegsége vagy sem. Lsd: elhízott lehet cukorbeteg vagy pajzsmirigyproblémás, de attólmég dagadt kinézete van, mégsem cikizetek hogy hú de hájas vagy b@szus, fogggggyyyyáááá máááá leee, mert undorító vagy. Van aki alapból jobban izzad.
De ezek mellett hozzáteszem, az igénytelenségből adódó izzadságszagot (értem ezalatt a napi tusolás/fürdés elkerülséből adódót) én sem szeretem... múltkor pont egy ilyen egyén állt be mögöttem a postán, én meg már szagolgattam magamat vagy 10 perce, hogy hogy lehetek ennyire büdös, mikor észrevettem hogy a sor mögülem eltűnt, és mögötem egy kukázós egyén áll (koszos ruha, csapzott kinézet, büdüs szájszag, koszos köröm, koszos kéz)... hát fuldokoltam rendesen, de nem csak én, hanem még előttem 3-an is...
Te hány éve laksz ezzel a lánnyal??
2012-es fórumban is erről mesélsz.....
Lakótárs keresésben mire figyeljek oda, hogy jövő évem jobb legyen az ideinél? 10. (Csevegős témák) 2012-05-28 15:53
ezévi lakótársam egyáltalán nem zuhanyzott egész héten-koszos a zuhanyzó indokkal,már érezni lehetett rajta szerdán,hogy izzadt
szerintem az eddigi lakótársaidhoz képest, akik hangosan végeztek önkielégítést, vagy engedélyt kértek ahhoz is, hogy leüljenek, már nem kéne kiakadnod némi szagon és édességzabáláson :)
ezeket kitalálod?
A múlt árnyai :)
Amúgy nekem évekig fel se tűnt hogy van képgaléria :)
..vagy nincs keféje, vagy nincs foga. Harmadik varia: nincs rá krémje :D
bleeeááá
További ajánlott fórumok:
- Túlvilági lakótársak
- Te is egesz heten a hetveget varod?
- Kedvelem a lakótársam...
- Mi lehet a megoldás arra, hogy a lakótársaim (egyetemisták) éjjel is fent vannak, beszélgetnek, nem tudok ezért aludni?
- A 23. héten született - és egészséges!
- Leírná nekem valaki a Még a cica is mosakszik c. mesekönyv szövegét?