Ha a heti szabadnapom ünnepnapra esik, akkor kell még egy szabadnapot kapnom azon a héten? (tudásbázis)
Köszi a válaszokat, kb erre számítottam.
Igazatok van, hát ez van. Mindenkinek további szép estét!:)
Én dolgoztam olyan helyen, ahol 2 hetente volt 1 szabad nap, a vasárnap. Magyarul 13 napot dolgoztam egy huzamban, és minden 2. vasárnap volt szabad, majd újra elölről.
Na itt hol a heti 2 szabad nap???? :)
Sajnos a kis vállalkozások nagyon sok midnent megengednek maguknak, és nem tudsz ellene tenni semmit.
hány éves vagy? még hiszel a mesékben? :) nálunk azzal poénkodnak minden ünnepnap esetén hogy: te is szabadnapot kaptál? tök jó! én is! :D
tehát nem, nem fogod megkapni, ez pech, ennyi
Engem is bosszant, hogy március 15-e hétvégére esik, így nem lesz plussz szabadnapom:((((((
Nekem sem adják ki, így szerintem neked sem, de ha próbálsz a főnökkel egyezkedni lehet átteszi vasárnapra.
Próba szerencse:)
Idén március 15.-re esik a heti szabadnapom. De ez nemzeti ünnep és mindenkinek szabadnap. Így ezen a héten csak a vasárnap lesz a kötelezően kiadandó szabadnap? Pedig heti 2 pihenőnap jár mindenkinek. Megkapom én a kieső pihenőnapomat?
Kérem, hogy csak olyan válaszoljon, aki tényleg tudja.Köszönöm.
Így jártál:(
Mit tudunk segíteni?
További ajánlott fórumok:
- Dolgoznátok olyan helyen, ahol heti 1 szabadnapot adnak?
- Nem tartjátok túlzásnak a pedagógusok szabadnapjainak számát?
- Mit gondoltok az ilyen munkaidőről (heti egy szabadnap)?
- Hova utaznál csütörtökön, ha szabadnapod lenne? :) (belföld)
- A vasárnap az melyik? Munkaszüneti, vagy szabadnap?
- Mit tennél ha lenne másfél nap olyan szabadnapod, amit teljesen egyedül tölthetesz?