Ha a földön nem lenne elektromos áram ki és hogy élné meg? (beszélgetés)
Ez olyan elcsépelt...nézd,én tudok úgy is kártyázni a barátaimmal,beszélgetni napestig,hogy van áram,meg akkor is ha nem lenne áram :)
a tilitolit imádtam,nénémnek még megvan :D
Pár hete áramszünet volt a városban!
Este 7 től,reggelig nem volt áram!
Megszokásból,indultam a gép,mikro,egyebek felé,de hamar kapcsoltam,hogy nincs is áram!Szóval elég elképzelhetetlennek tartom,hogy áram nélkül éljek!
Lehet élni csak egy kicsit primitívebb!
Mindenki megszokta már a kényelmet!
Ej pedig néha ráférne a jó népre egy kis nomád élet!
Tehát lehet élni elektromosság,áram nélkül úgy hogy azt az emberek korábban is tették!
Mégis mindenki élni tudott anno!
Mostani világunkban szerintem ezt a technika és a túlzott fejlődés befolyásolja és szabályozza túlzott mértékben!
Véleményem és tapasztalatom e témakörben a következő,ha nincs az embereknek a birtokába olyan elfoglaltság mint pl. a számítógép,rá van kényszerülve 1 más fajta kommunikálásra és ezt lehet bármely más dolgokra is vonatkoztatni!
Tehát nem elég csak a személynek akarni azt a feltételeket is meg kell hozzá teremteni!Szintén vonatkoztathatunk bármely más dolgokra!Pl.
Régen nem volt TV mi történt az emberek megtalálták a módját a közös együttlétre!
Kártya,dumaparti,tili-toli....stb.
Nos hát merre is érdemes haladni,ha azt akarjuk...?
Persze ez nem mindenkinél működik így csak a családok 75%-80%-nál!?
Remek!
Szerintem akivel és akikkel az ilyen dolgokat beszélni kell,fel kell rá hívni a figyelmüket hogy beszéljék meg ott valami van vagy nincs semmi!
Szóval látom én a saját környezetemből hogy ez a túlzott nagy fejlődés,modernizáció személytelenné teszi az emberek egymás iránti érzelmeiket!
Nem biztos hogy ez a jó irány!
Sokszor én is vágyat érzek 1 lakatlan szigeten eltölteni a hátralévőt!Talán éppen ezekért!Lehet!
Sajnos,de sokan vagyunk így ezzel!
Én is ilyen vagyok,viszont én igényelném mind ezt!
Meg lehet!?:)
Na ahhoz már nem 1 ember kell!
Lehet hogy a családok nem igénylik,ha viszont igen akkor meg nem érnek rá vagy olyan ciki mert hivatkoznak a modern világunkra és a társadalmi fejlődésre!
Nem találom helyénvalónak én sem az ilyen hozzáállást!
Több idő és odafigyelés lenne egymásra,embertársainkra!PL:
Nem a számítógép gombjait nyomogatnánk!:)
Nyugodtabb és jobb életnek vélem!
További ajánlott fórumok:
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Kézi és elektromos fogkefék
- Bevallom, hogy elektromos fogkefével tervezem csinálni.
- Mit tennél, ha te lennél az utolsó ember a földön?
- Külföldön lévő rokonomnak, szeretnék sms-t küldeni. Ugyanúgy elküldhetem, mintha a másik városba lenne? Vagy kell-e valami hívószám pluszba?
- Szerintetek vannak földönkívüliek, és tényleg igaz lenne, hogy embereket visznek el kísérletezni rajtuk?