Ha a 72 órás gyógyszert csak 80 órára veszem be, hatásos még? (tudásbázis kérdés)
köszi. aranyos vagy! neked is szép napot!)) az alvás megoldotta a gondom))
jaaa!! a lányom üzengeti már egy ideje, csak soha nem értem idáig, hogy nagyon édesek a hörijeid!))
legyen vidámabb az estéd.
:)
nem emlékszem rád (ne vedd magadra többnyire nem emlékszem nickekre csak a beszélgetésre)-de most tényleg ítélkezés szaga volt a dolognak, amit írtál.
Amellett, hogy persze én sem vagyok a felelőtlen szexuális élet mellett, de itt csak egy szimpla infót kértek.
akkor már lehet fújolni.
:)
- megakadályozza a petesejt kijutását a petefészekből
- megakadályozza a már kijutott petesejt megtermékenyülését
- megakadályozza a megtermékenyített petesejt beágyazódását az anyaméhbe.
Így a R tabletta megakadályozhatja a terhesség létrejöttét. A már fennálló terhességet a R tabletta nem szakítja meg.
Ez a bogyó a megtermékenyülést akadályozza meg; ha már megtörént, nem tehet semmit ellene...
Ha két óra múlva találkozik a petesejt és a sperma, hiába veszed be a 72 órás gyógyszert 3 óra múlva, az már késő...
nőgyógyászt kérdezz meg, mit tudjuk mi...
amit tudok erről, h valóban minden órával csökken a hatásossága, ami amúgy sem 100%..
Szerintem nem azért tette fel a kérdést, mert ítélkezést meg letolást vár, hanem mert segítséget.
Én úgy tudom, hogy 72 órán belül is minél később veszed be, annál inkább csökken a hatékonyság, 72 óra elteltével szerintem meg már annyira minimális, hogy a nullával egyenlő. Olvasd el a tájékoztatót, azon rajta van, ha már megvetted a gyógyszert.
Tudod erre csak annyit mondanék, hogy volt egy b.nőm spirállal esett teherbe...
mellesleg gyógyszert szedek, de mivel már szültem tudom mit kell /nem kell/ éreznem... és inkább egy gyógyszer sem mint...
ennyit a felelőtlenségről...
az esélye 40-45%-ra csökken....
szomorú, hogy ennyire felelőtlenül álltok a dologhoz... értem én, hogy az embert néha elkapja a hév, de akkor legalább utána tenné meg gyorsan a szükséges lépéseket(
Hacsak nincs órája:D
De szerintem, hatásos akkor is.
Biztosat az orvosod mondana
További ajánlott fórumok:
- Milyen hatásos gyógymód van a parlagfű allergiára, ha már a legerősebb gyógyszer se használ?
- Valami hatásos fogyókúrás gyógyszert keresek, amit még nem tiltottak be!
- Koronavírus tünetei ellen melyik gyógyszerek lehetnek hatásosak?
- Milyen hatásos vízhajtó készítmények vannak (nem gyógyszerek)?
- Hatásos szert (nem gyógyszert) keresek 6éves lányomnak felső légúti panaszokra, minden hónapban 1,5hetet beteg, valami ötlet?
- Allergia ellen milyen vény nélküli gyógyszert ajánlanátok ami hatásos és olcsó? (ami bevált)