Ha a 10, 5 hónapos gyerekem nem akarja elfogadni a tápszert (tejpépet sem) akkor mit adjak helyette??Tejet? (tudásbázis)
Annyira jól telnek a napjaitok, két ilyen jó alvó gyerkkel ;)
Hajrá lakáscsere :)
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat.Pár nap múlva betölti a 11.hónapot,és úgy döntöttem utána lassan kezdem neki bevezetni a tejet.Két-három hét már nem oszt-nem szoroz.A cumisüvegezés reggel-este amolyan rituálé,szóval azt nem hagyom el,ha el fogadja majd a tejet!
szia!
amikor a 10hónaposom mellett mellgyulladásom lett, a gyerekorvos azt mondta, ha apasztani kell, kínáljam meg tápszerrel... de nincs semmi gond, ha nem akarja elfogadni.
szerintem egy ekkora gyerek -ha nincs más- kaphat már tejet, még ha nem is sokat.
ha elég változatosan eszik, megeszi már a rendes ételeket, és tejtermékeket is, akkor akár nem is kell tejjel kiváltanod. gyümölcslé, tea...
teljesen elég neki ennyi tejtermék ha nem fogadja el a tápszert.miért kell hogy folyékony legyen?a bejuttatott anyagok szempontjából tök mindegy hogy megeszi vagy megissza,az eredmény ugyan az.
a víz elég folyékony,édeset jócskán ráér még inni.
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom elfogadni, hogy a páromnak már van egy gyereke!
- Szerintetek meddig lehet elviselni, ha egy férj nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy és mindig meg akar változtatni?
- Hogyan tudnám elfogadni, hogy egyelőre nincs gyermekem, pedig szeretnék?
- Hogyan tudnám elfogadni a lehetetlent?
- Milyen tápszert adjak a nagyon rossz étvágyú 4 hónapos gyerekemnek?
- Már alig van tejcsim, de a 8hónapos kisfiam nem akarja elfogadni a tápszert! Mit csináljak?