Ha 24 óra eltellik a leesést követően és nincs semmi baj, utána sem lehet? (beszélgetés)
Szia!
Köszönöm szépen!
Kb. amilyen magas, olyan magasból esett. Figyeltem egész nap. Megint bepróbálkozott, hogy a székéről átmásszon a nagyobb komódra. Csak leszedtem róla, még nem is tetszett neki. Mindent kipróbál, amit nem kellene. Hát ez van!
Szia!
Köszönöm szépen! :-)
Hát nem tudom mindentől megóvni. Mindig kitalál valamit.
A férjem is azt mondta, hogy ne aggódjam túl a dolgot. Fog még extrém dolgokat csinálni.
Én mindig parázom ezerrel.
Az én fiamhoz már hozzá nőtt a kisszék amit hordoz és sámliként használ :D
Szerintem ne aggódj,az ahogy a picid esett nem hiszem,hogy komolyabb sérülést okozott volna neki.
Szerintem sincsen semmi baj...:)
Az én fiam is alkot néha olyanokat...ha tényleg semmi "tünet" (aluszékonyság, nemevés-ivás) és ahogy írtad nincs akkor nincsen semmi gond!:)
Köszönöm!
Nem kifejezetten fejre esett, mert a két kis kezével kitartotta magát. Inkább az arcocskáját ütötte oda.
Egyébként az a mániája, hogy fejelget mindenkit. A múltkor úgy megfejelt engem egy óvatlan pillanatban, hogy akkor nekem repedt fel az alsó ajkam. Nem tudjuk leszoktatni erről.
Nem kell nagyon aggódni,jól bírják a "fejre" esést.
Tegnap a fiam kétszer egymás után úgy esett el,hogy ugyan ott verte be a fejét,nőt rajta egy szép nagy lila púp.
Sziasztok!
Tegnap este a kisfiam leesett az egyik kisebb szekrényről. Mielőtt megkérdeznétek, hogy mit keresett rajta, elmondom. Állandóan viszi magával a kis székét és rááll. Hát tegnap sikerült neki felmászni róla az egyik komódra. Csak egy pillanatra fordultam el, és máris rajta volt. Nem érkeztem elkapni. :-(((((( Hasra esett, de igazából nem teljesen, mert a két kezét maga elé rakta, a fejét megütötte egy picit. Felrepedt belül a kis ajka vérzett egy kicsit. De semmit mást nem tapasztaltunk nála. Szőnyegre esett. Sírt, de sikerült megnyugtatni, inkább csak hüppögött szegénykém. Kis idő múlva már pancsikált a kádjában és vigyorgott. Ezt követően még evett is. Nagyon jó kedve van azóta is. Nem aluszékony, nem hányt, eszik iszik rendesen. Na meg rohangál ezerrel. A védőnőm azt mondta, hogy 24 óráig figyelni kell, nehogy agyrázkódása legyen. Ha estig minden rendben, akkor "megnyugodhatunk"?
További ajánlott fórumok:
- Állatnevek, növénynevek egymást követően, mindig az utolsó szó utolsó betűjével kezdődve.
- Ha Gyesen/Gyeden lévő kismama terhes lesz, és a Gyes vagy Gyed ideje alatt szül, milyen járulékokban részesül az utolsó szülést követően?
- Bolhátlanítást követően, a kutya rázza magát...
- Új szavak, kifejezések a II. világháborút követően
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Anyukák!Hogyan adtátok le a pocakot szülést követően?