A gyümölcscentrifugából maradó pépet hogyan lehet felhasználni? (beszélgetés)
Én sem használom. Akkor vettük, amikor Sparban először volt a vödrös narancs akció. Lezúztam a fincsi narancsot, férjem meg kikanalazta a maradékot. Egyből levágtam, ha minden részét megesszük, akkor kár egy gépet összemaszatolni.
Szép terv volt továbbá, hogy napi 1 db sárgarépa. De akkor is el kell mosogatni a masinát, nem állhat csak úgy, trutymósan...
Én is úgy tapasztaltam, hogy a kifacsart lét hígítani, utána édesíteni kell.
Viszont aki ribizlit vagy paradicsomot akart eltenni, hálás volt, hogy kölcsönadtam, mert pillanatok alatt elválasztotta a lényeget a feleslegtől.
Nekem van pár, azért mert amikor a feleségem rákos volt, nagyon ajánlották a cékla levet.
Először elfutottam az üzletbe, megvettem ami volt nekik.
Később rájöttem h vannak jobb minőségűek, vettem másikat is.
A jó minőségűből nem pép jön ki, mert majdnem száraz.
A feleségem megitta a levét, én pedig vissza kevertem a pirinyó darabokat, mert a szervezetünknek nagyon nagy szüksége van a rostra, egyébkét pattogatott kukoricával helyettesítem.
Meg is emésztem a rozsdás szöget is.
Megenni? :)
Ui.: Senkinek nem ajánlom a gyümölcscentrifugát.
Bárki, aki vett, csalódott benne, és nem is használja.
További ajánlott fórumok:
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Van alföldi felhasználó közöttünk?
- Mik azok a bevált pózok, technikák ötletek, tippek amiket felhasználva ki lehet elégíteni egy nőt!(akár többszöris)
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?