Gyűjtsünk kínai kaja recepteket! (beszélgetés)
Siu mai – kínai ravioli
Hozzávalók:
45 dkg darált sertéshús
1 doboz bambuszrügy
4 db kínai szárított gmba beáztatva
10 dkg koktélrák
1 evőkanál szezámolaj
2 evőkanál szójaszósz
só
bors
1 evőkanál keményítő 4 evőkanál vízzel elkeverve
A tésztához:
50 dkg liszt
1 kávéskanál só
2 dl víz
2 felvert tojás
Elkészítése: A tésztához keverjük össze a lisztet, a sót, a tojást és a vizet, majd negyed óráig gyúrjuk. Ezután nyújtsuk ki a tésztát fél centi vastagságra, majd vágjuk fel 5x5 cm-es darabokra. Közben dolgozzuk össze a darált setréshúst, a bambuszt, a felaprított gombát és koktélrákot, a szójaszószt, a szezámolajat, a borsot, sót, a vízzel elkevert keményítőt. Tegyünk egy kanányit a töltelékből a tésztákra, majd hajtsuk félbe a tésztákat, és az ujjhegyünkkel zárjuk le. A tésztákat tegyük a bambuszgőzölőbe, és forró gőz fölött pároljuk 7-10 percig. Forrón kínáljuk rizzsel és szójaszósszal, vagy magában előételként.
Szezámos csirkefalatok
Hozzávalók:
1 kg csirkemell kb. 2 centis kockákra vágva
A páchoz:
kínai fűszerkeverék (ötfűszer keverék a legjobb)
1 dl szójaszósz
kis csiliszósz
2 dl fehérbor
A tésztához:
50 dkg kukoricaliszt (finomra őrölt, a gluténmentes ételeknél található az áruházakban)
25 dkg búzaliszt
1 teáskanál só
1 dl szezámolaj (helyettesíthető)
1 tojás sárgája
annyi víz, hogy nagyon sűrű, éppen nem folyós tészta legyen
A szószhoz:
5-7 dl méz
fehér szezámmag
kechup
1 dl fehérbor
csiliszósz
szójaszósz
A tetejére:
1 csokor újhagyma
Elkészítés: A csirkemell darabkákat a fent leírt pácban legalább egy délutánon keresztül áztatom, majd a kukoricaliszt-búzaliszt keverékből vízzel kevert sózott tésztát a tűzhely mellé teszem, és kb. tizesével sütöm készre a kockákat. (Tizet rakok a sűrű tésztába, megkeverem, és húsvillával kiszedegetve dobálom az olajba.) Amikor szép pirosbarnára sülnek, kiszedem, és papírtörlőn hagyom.
Ha kész a csirke, a mézet felfőzöm, beleteszem a kechupot, a szójaszószt, a bort, a chiliszószt (ki mennyire csípősen szeretné, annyit tegyen bele) és a szezámmagot, valamint egy pici sót - jobban kijön az édes-csípős íz! A félretett csirkefalatkákat egy tálra púpozom és csak tálaláskor öntöm rá a szezámos-mézes szószt, és megszórom újhagymával, de ez el is hagyható.
Ázsiai leves rizstésztával
Hozzávalók:
1 csirkemell
1 póréhagyma
2 gerezd fokhagyma
kb. 5 cm gyömbér
2 sárgarépa
1 kis zeller vagy angol zeller
1 kis kínai kel
25 dkg shitake gomba
1-2 chilipaprika
15 dkg rizstészta
húsleveskocka
bors
só
kínai ötfűszer keverék (vagy örölve a következő egyedi fűszerek: bors, szegfűszeg, fahéj, csillagánizs és édeskömény)
1 evőkanál (szezám)olaj
2-3 evőkanál szójaszósz
Elkészítés: A gyömbért és a fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük. A csirkemellett vékony csíkokra vágjuk. A pórét és a sárgarépát hosszában félbevágjuk, majd vékonyan felkarikázzuk. A zellert vékony csíkokra vágjuk. A gombát kisebb darabokra vágjuk, pl. negyedeljük. A kínai kelt félbevágjuk, és felcsíkozzuk. A chilit felkarikázzuk. A wokot előmelegítjük, beleöntjük a szezámolajat, és megpirítjuk benne a gyömbért és a fokhagymát, ügyelve, hogy meg ne égjenek. Rádobjuk a csirkemellcsíkokat, és lepirítjuk. Hozzáadjuk a pórét, megpároljuk, majd *puhulási sorrendben* a többi hozzávalót (először a zellert és a répát, végén a kínai kelt). Fűszerezzük, és felöntjük annyi forró vízzel, amennyi ellepi, pár percet főzzük. Ezután hozzáadjuk a rizstésztát, és elzárjuk alatta a tűzhelyet, és fedő alatt hagyjuk állni. Közben azért párszor átkavarjuk, hogy a puhuló tészta elkeveredjen a zöldségekkel.
Megjegyzés:
Bármilyen további zöldséggel gazdagítható (pl. brokkoli, borsó, zöldbab). Ha tartalmasabb levest szeretnénk, a risztészta előtt öntsünk a levesbe két felvert tojást, és keverjük el. Ha több vízzel öntjük fel, akkor levesesebb állagú ételünk lesz, ha kevesebbel, akkor a tészta magába szívja a vizet, és egytálételhez hasonlatossá válik.
Ezt azért nem fogod megtalálni mert a Feng Lai az étterem, vagy hálozat neve.
Ez valószínű fantázianév:)
Sziasztok!!!!!
Már jó ideje keresek egy receptet, ha ismeritek légyszi valaki írja le nekem. A Váci úti Tesco közelében található egy kínai étterem és ott árulják az úgynevezett csirkefalatok feng-lai módra nevű ételt. Légyszi, ha tudja valaki hogyan készül írja le nekem.
Nagyon köszönöm!
Bundázott csirke pekingi módra
Hozzávalók (4-6 személyre):
75 dkg csirkehús,
3 evõkanál szójamártás,
1 evõkanál rizspálinka,
fél kávéskanál feketebors,
4 újhagyma,
1 tojás,
5 evõkanál kukoricaliszt,
2 evõkanál búzaliszt,
olaj a sütéshez
Elkészítés: Szeleteljük vékony karikákra az újhagymát. Vágjuk 2,5 cm élû kockákra a húst. Verjük fel egy csészében a tojást. Keverjük össze a szójamártást a pálinkával, a borssal és a hagymával. Merítsük a húskockákat ebbe a mártásba, keverjük jól össze. Hagyjuk benne pácolódni 15 percig. Keverjük össze a tojást a kukorica és a búzaliszttel. Amint egységes masszát kapunk, forgassuk bele a húskockákat. Hevítsünk olajat egy közepes méretû serpenyõben, süssük ki kis adagokban a bundás húskockákat. Ropogós, aranysárga falatokat kapunk. Csöpögtessük le. Tálaljuk forrón, szecsuáni fûszeres szezámmártás kíséretében.
Citromos csirkesült
Hozzávalók:
Egy csirkemell
Három zöldhagyma
Egy kisebb gyömbérgyökér
Két evõkanál szójamártás
Két evõkanál olaj
Egy kisebb zellergumó vagy szárított paszternák
Két evõkanál cherry
Egy zöldpaprika
Két citrom reszelt héja
Korianderlevél vagy fodros petrezselyem
Valamilyen zöldköret (borsó, zöldbab, saláta stb.)
Három gombafej, csíkokra vágva
Elõkészítés: a csirkét kicsontozzuk, kockára vágjuk. A hagymát ujjnyi darabokra, a paprikát csíkokra vágjuk. A gyömbérgyökeret lereszeljük, a zellert szeletbe vágjuk (ha paszternákot használunk, azt negyed órán át áztatjuk). A cherryt, hagymát és gyömbért összekeverjük, a csirkét ebben a páclében marináljuk negyed órán át.
Fõzés: a forró olajban megsütjük a zellert, a gombát és a zöldpaprikát. Hozzáadjuk a csirkét, amikor kis színt kapott, ráöntjük a marinádot is. Három perc után hozzáadjuk a szójamártást és a reszelt citromhéjat is.
Tálaláskor a zöldségfélékkel, fodros petrezselyemmel és retekvirággal díszítjük. Az utóbbit úgy készítjük, hogy a piros retket a hegyesebbik élén virágot formázva bevagdossuk, majd jeges vízbe tesszük, s ettõl valósággal kinyílik.
Citromos, gombás csirke
Hozzávalók (6-8 személyre):
1 db 1,8 kg-os csirke,
2 citrom,
1,5 kávéskanál finom só,
5 evõkanál olaj,
1,5 dkg zsír,
1 piros húsú paprika,
6 szárított gomba,
5 újhagyma,
4 evõkanál száraz fehér bor,
1,5 kávéskanál cukor,
2 evõkanál szójamártás,
1 kávéskanál kukoricaliszt,
kevés õrölt gyömbér,
frissen darált bors.
Elkészítés: Áztassuk a gombát langyos vízben 20 percig. Csumázzuk ki a paprikát és vágjuk keskeny karikákra. Vágjuk körszeletekre az egyik citromot, a másiknak nyomjuk ki a levét. Az újhagymát a zöldjével együtt vágjuk apróra. 2 evõkanál vízben keverjük el a kukoricalisztet. Csontozzuk ki a csirkehúst, szeleteljük fel 6 X 2 cm-es csíkokra.
Egy tányérban keverjük össze a sót, a borsot és 1,5 evõkanál olajat. Forgassuk bele a húscsíkokat. Csöpögtessük le a gombát, majd vágjuk négyfelé. A maradék olajat hevítsük fel a serpenyõben, élénk tûzön süssük ki a húst, emeljük ki, tartsuk melegen. Tegyük a zsírt sütõedénybe, olvasszuk ki, tegyük bele a gyömbért, a paprikát és a gombát. Erõs tûzön kevergetve pirítsuk 1 percig. Majd adjuk hozzá a citromkarikákat és a hagymát. Pirítsuk együtt még fél percig. Ezután adjuk hozzá a bort, a cukrot és a szójamártást. Ha felforrt, tegyük bele az elkevert lisztet. Keverjük jól össze. Tegyük vissza a sütõedénybe a húst, kevergessük 1 percig, öntözzük meg 2 kanálnyi citromlével. Keverjük meg. Forrón tálaljuk.
Csirke chilipaprikával
Hozzávalók:
Egy csirkemell,
Két piros paradicsompaprika,
Két hegyes-erõs zöldpaprika,
Két evökanál chiliolaj vagy cseresznyepaprika-krém,
Két evõkanál olaj,
Két fokhagyma,
Két evõkanál szójamártás
Elõkészítés: a csirkehúst kicsontozzuk, csíkokra vágjuk. A paprikát leszeleteljük, a fokhagymát apróra vágjuk.
Fõzés: az olajat megforrósítjuk, egy percig sütjük benne a fokhagymát. Újabb egy percig a csirkehúst. Ekkor kerül bele a kétféle paprika, ismét csak egy percre. Utoljára rakjuk hozzá a szóját és a chiliolajat. Evvel két percig sütjük dobva-rázva.
Csirkeragu
Hozzávalók (4-6 személyre):
1 konyhakész csirke,
2 csésze szárnyaserõleves,
4 újhagyma,
1 húsos zöldpaprika,
4 burgonya,
4 sárgarépa,
1 csésze friss tej,
1 evõkanál curry,
2 evõkanál paradicsompüré,
2 evõkanál szójamártás,
Fél kávéskanál bors,
1 gyömbérgumó.
Elõkészítés: vágjuk a csirke kicsontozott húsát 3x3 cm-es kockákra. Tisztítsuk meg a burgonyát. Emeljük ki a paprika magházát. Mindegyik zöldséget vágjuk négyfelé, a gyömbért szeljük vékony karikákra.
Fõzés: Serpenyõben felhevített olajon, pirítsuk együtt a hagymát és a húst tíz percig kevergetve. A serpenyõ tartalmát rakjuk egy lábosba, a különleges ízesítõkkel, az erõlevessel, a burgonyával, a sérgarépával és a tejjel együtt. Fedjük le, fõzzük lassú tûzön 45 percig. Ekkor adjuk hozzá a paprikát, és még tizenöt percig fõzzük.
Csirkeszárny pikáns mártásban
Hozzávalók (4 személyre):
4-6 csirkeszárny
1 evõkanál szójamártás
1 evõkanál méz
1 evõkanál citromlé
1 evõkanál narancslé
1-2 gerezd fokhagyma
Késhegynyi bors
Elkészítés: Törjük össze a fokhagymát, és keverjük össze a szójamártással, a meglangyosított mézzel, a citrom- és narancslével, és a borssal.
Erõs tûzön, 1-2 kanálnyi olajon, süssük pirosra a szárnyakat. Csökkentsük a tüzet, és öntsük az ízesítõket a húsra. Lassú tûzön pároljuk 5 percig. Forrón, elõételnek kínáljuk.
Fortély:
Ezt a fogást készíthetjük sertésoldalasból vagy békacombból is.
Grillcsirke Tö Csou módra
Hozzávalók:
1500g csirke bõrével,
20g szegfûszeg,
30g ánizskapor,
40g kassziakéreg (elhagyható),
20g snidling,
25g felvágott gyömbér,
1g csípõs paprika,
100g rizsbor,
10g só,
100g világos szójaszósz,
5g ötízû por,
2000g erõleves,
25g malátacukor,
Mogyoróolaj a sütéshez (más olaj is jó),
10g szezámolaj.
Elkészítés: Mossuk meg a csirkét. Vágjuk le a körmeit. Keresztezzük a szárnyakat, és a nyakon lévõ nyílásnál rögzítsük. Keresztezzük a lábakat is, hogy túlérjenek a far-részen. Vizezzük fel a malátacukrot (egy rész cukorhoz három rész víz arányban), és kenjük be vele a csirkét. Süssük ki forró olajban, amíg aranybarna lesz.
Teygük egy agyagedénybe a csirkét, adjuk hozzá az erõlevest, a sót, a szójaszószt, és az ötízû port, majd forraljuk fel az egészet. Szedjük le a habját. Egy tálban gyûjtsük össze, és adjuk hozzá a szegfûszeget, az ánizskaprot, a kassziakérget, a snidlinget, a gyömbért, és a csípõs paprikát, majd pároljuk kis lángon. Amikor a hús megpuhult vegyük ki az edénybõl, és tegyük egy tálra. Locsoljuk meg szezámolajjal, és tálaljuk.
Hirtelensült csirkefalatok chiliolajban
Hozzávalók:
450g kicsontozott csirke
6g só
5g cukor
10g rizsbor
2 tojásfehérje
10g erõleves
25g kukoricaliszt
4g ecet
4g összepréselt fokhagyma
25g gyömbérszelet
25g zöldhagyma
50g cayenne olaj
750g zsír
Elkészítés: Ütögessük meg a csirkehúst egy kés életlen felével, majd szeleteljük kockára. Adjuk hozzá a tojásfehérjét, egy kis rizsbort, sót és ötízû port.
Egy edényben keverjük össze a maradék rizsbort, a zsírt, a sót, a cukrot, az ecetet, és a kukoricalisztet, majd vegyítsük el.
Forrósítsunk olajat egy lábosban, majd tegyük bele a csirkét. Finoman kevergetve süssük ki a csirkét, majd öntsük ki egy szûrõbe, hogy lefolyjon róla az olaj.
Tegyük a felszeletelt gyömbért, a zöldhagymát, és az összepréselt fokhagymát ugyanabba a lábosba, amiben a csirkét sütöttük. Tegyük a lábost a tûzre, és hagyjuk egy kicsit sülni, majd öntsük bele a csirkét, és a kukoricaliszt keveréket. Keverjük el egyenletesen az összetevõket. Ezután locsoljuk meg a cayenne olajjal. és máris tálalhatjuk.
Kínai rántott csirke
Hozzávalók:
Négy csirkecomb
Két zöldhagyma
Két evõkanál szójamártás
Egy evõkanál cherry, vagy másfajta szesz
Bors
Négy evõkanál kukoricaliszt
Olaj a sütéshez
Elõkészítés: Õsszekeverjük a szóját, a cherryt és a borsot. A csirkecombokat ebben a lében pácoljuk fél órán át. A hagymából virágokat vágunk ki. Ez úgy történik, hogy a hagymát ujjnyi darabokra vágjuk, majd hossztengelye mentén két-három centi mélységben többször bevágjuk. Ettõl a hagymaszár kissé virágszrûen szétnyílik. Ha most fél órára jeges vízbe tesszük, akkor ezek a száracskák teljesen szétnyílnak, s a hagymából liliomszerû virág lesz.
Fõzés: A csirkét kivesszük a pácból, alaposan megforgatjuk a kukoricalisztben (ha nem elég, tehetünk még), és forró olajban kisütjük. Magyarosan ezt kirántásnak hívják, Kínában mélysütésnek. A hagymavirágokkal díszítve szervírozzuk.
Mélysütött mandulás csirke
Két csirkemell
Két tojás fehérje
Négy evõkanál kukoricaliszt
Tíz deka durvára darált mandula (dió is jó)
Két evõkanál cherry
Két evõkanál szójamártás
Só
Bors
Olaj a mélysütéshez
Elõkészítés: a mellet kicsontozzuk, falatnyi darabokra vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, belerakjuk a szója és a cherry keverékébe. Húsz percig benne hagyjuk. A tojásfehérjét félig keményre verjük, belekeverjük a kukoricalisztet. A húsz perc elteltével a csirkehús darabokat alaposan megfor-gatjuk ebben a tojás-liszt tésztában, majd belemártogatjuk a durván darált mandulába.
Fõzés: az olajat fölforrósítjuk, a csirkét - mintha csak rántott húst sütnénk - kisütjük benne.
Köretnek mindenképpen valami gyümölcsöt adjunk: ananászt, barackkompótot stb., mert a mandulás csirke - noha belül puha és omlós - lényegében mégiscsak elég száraz.
Metélt csirkecsíkokkal
Hozzávalók (4 személyre):
4 adag fõtt szélesmetélt,
30 dkg fõtt csirkemell,
2 gerezd fokhagyma,
2 evõkanál szójamártás,
2 evõkanál olívaolaj,
2 evõkanál rizsbor (vagy fehérbor),
1 csokor korianderzöld (vagy petrezselyem).
Elkészítés: Vágjuk a csirkemellet metélt szélességû csíkokra. Zúzzuk össze a fokhagymát, vágjuk apróra a koriandert. Keverjük el a fokhagymát a szójamártással, az olajjal és a borral. A melegen tartott metéltet keverjük össze a csirkehússal és a korianderzölddel, öntsük rá a mártást, tegyük pár percre forró sütõbe, majd forrón tálaljuk.
Paprikás-kukoricás csirke
Hozzávalók:
Egy csirkemell
Két zöld vagy piros, de mindenképpen élénk színû paprika
Három zöldhagyma
Egy doboz kukoricakonzerv vagy mirelit kukorica
Egy evõkanál olaj
Két evõkanál szójamártás
Két evõkanál sherry
Egy kisebb gyömbérgyökér
Elõkészítés: a csirkét kicsontozzuk, kockára vágjuk, a paprikát leszeleteljük, a hagymát ujjnyi darabokra vágjuk, a konzerv kukoricát lecsorgatjuk, a mirelitet megfõzzük.
Fõzés: az olajat fölforrósítjuk, egy percig átsütjük a hagymát és a gyömbért. Hozzáadjuk a csirkét, addig rázogatjuk, míg el nem kezd barnulni. Ekkor beleöntjük a szóját és a sherryt, majd egy perc múlva a paprikát. Három percig sütjük, tálaljuk.
Sült csirke szójacsírával
Hozzávalók (2-4 személyre):
16 dkg nyers csirkemell,
25 dkg friss szójacsíra,
3 evõkanál olívaolaj,
1 evõkanál cukor,
1 evõkanál rizsbor,
3 újhagyma,
1 kávéskanál só.
Vágjuk a húst vékony csíkocskákra. Szeleteljük a hagymát is keskeny szálakra. Alaposan mossuk át a szójacsírát. Melegítsünk fel serpenyõben egy evõkanál olajat, adjuk bele a húst és egy csipetnyi sót. Süssük kevergetve két percig. Ezután öntsük rá a bort és a cukrot. Ha a lé felforrt, emeljük ki belõle a húst. Szedjük le a habját. Hevítsük fel a maradék olajat egy lábosban, adjuk hozzá a maradék sót, majd a hagymát. Süssük pár pillanatig, tegyük bele a szójacsírát, kevergessük egy percig, rakjuk vissza a húst az elõbbi lébe, majd öntsük rá a szójacsírás készítményt és keverjük össze. Ha a lé felforrt, vegyük le a tûzrõl.
Íme egy másik ekzotikus csirke változat:
1 csirkehúsleveskocka
4db csirkemellfilé
2 gerezd fokhagyma
kicsi darab gyömbér
20 dkg lilhagyma
40 dkg kígyóuborka
40 dkg brokkoli
10 szem csillagánizs
3 evőkanál olaj
1 kávéskanál őrölt bors
só
Elkészítés:
7,5 dl vizet a leveskockával felforralunk, majd beletesszük a húst, és 30 percig kislángon főzzük, míg a lé a felére sűrűsödik. 4 evőkanál levest félreteszünk. A húst a levesben hagyjuk kihűlni, majd lecsöpögtetjük, és vékony szeletekre vágjuk. A gyömbért meghámozzuk, és kis darabokra vágjuk. A hagymákat négyfelé vágjuk, majd minden darabot még 3 részre aprítunk. Az uborkát felkarikázzuk. A brokkolit rózsáira szedjük, majd vékony szeletekre vágjuk. 2 csillagánizs magját kiszedjük, és megdaráljuk. Wokban vagy nagyobb serpenyőben, az olajban a húst, a csillagánizsport, a hagymát, a zúzott fokhagymát, a gyömbért, a brokkolit és az uborkát 5 percig erős tűzön sütjük. Sóval, borssal ízesítjük, majd a főzőlevet is hozzáadva elkeverjük, és beleszórjuk a maradék csillagánizst. Rizzsel körítve tálaljuk.
Hú, köszönöm szépen a recepteket! Valamelyiket kipróbáltad már??
Más recepteket is szívesen várok, ugyanis nagyon bejön a kínai kaja!
Egzotikus csirke wokban recept
Kategória:
Húsételek
Hozzávalók:
1 csirkemellfilé
1 nagy fej vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
2 kisebb sárgarépa
6-7 darab shii-take gomba
2 centis gyömbérdarabka reszelve
1-2 teáskanál curry
1-2 teáskanál chilli
2 teáskanál méz
olaj
Elkészítés:
Az olajat felforrósítjuk a wokban, megpirítjuk benne a felcsíkozott csirkemellet. Amikor már majdnem jó, hozzáadni a csíkokra vágott hagymát és a csíkokra vágott zöldségeket olyan sorrendben, hogy ne párolódjanak teljesen puhára. Hozzáadjuk a fokhagymát és a többi ízesítőt.
A receptet beküldte: gazsika
Egzotikus csirke recept
Kategória:
Zöldséges ételek
Hozzávalók:
1 csirkehúsleveskocka
4 csirkemellfilé
2 gerezd fokhagyma
2 cm gyömbér (darabka)
20 dkg lilhagyma
40 dkg kígyóuborka
40 dkg brokkoli
10 szem csillagánizs
3 evőkanál olaj
1 kávéskanál őrölt bors
só
Elkészítés:
7,5 dl vizet a leveskockával felforralunk, majd beletesszük a húst, és 30 percig kislángon főzzük, míg a lé a felére sűrűsödik. 4 evőkanál levest félreteszünk. A húst a levesben hagyjuk kihűlni, majd lecsöpögtetjük, és vékony szeletekre vágjuk. A gyömbért meghámozzuk, és kis darabokra vágjuk. A hagymákat négyfelé vágjuk, majd minden darabot még 3 részre aprítunk. Az uborkát felkarikázzuk. A brokkolit rózsáira szedjük, majd vékony szeletekre vágjuk. 2 csillagánizs magját kiszedjük, és megdaráljuk. Wokban vagy nagyobb serpenyőben, az olajban a húst, a csillagánizsport, a hagymát, a zúzott fokhagymát, a gyömbért, a brokkolit és az uborkát 5 percig erős tűzön sütjük. Sóval, borssal ízesítjük, majd a főzőlevet is hozzáadva elkeverjük, és beleszórjuk a maradék csillagánizst. Rizzsel körítve tálaljuk.
Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 280 kcal
A receptet beküldte: mano244
További ajánlott fórumok:
- Növényekkel kapcsolatos szólásokat, közmondásokat, szókapcsolatokat gyűjtsünk!
- Hajápolás, szépségápolás a természet erejével (fogjunk össze, gyűjtsünk receptet egymásnak, de semmi bolti termék!)
- Milyen finomságot szoktatok készíteni ha vendéget vártok? Igazán finom receptek ide jöjjetek! Gyors, praktikus, és igazán finom recepteket..
- Gyüjtsünk poharas/bögrés süti recepteket!
- Gyűjtsünk együtt diétás recepteket!
- Tudtok kínai kajás recepteket?