Gyomorégés ellen terhesség alatt (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyomorégés ellen terhesség alatt
A felsoroltak kozul engem egyik etel sem zavart, bezzeg a gabonakbol keszult etelek... Azoktol a mai napig "elkap" a reflux. Kiiktattam minden tesztafelet, kenyereket, satobbi, utana nyugodtan lehetett ketpofara zabalni a gyumolcsot, zoldseget, hust.
Szodabikarbonatol ova intettek, de nekem a nehez pillanatokban csak az segitett (amig ra nem jottem, mi okozza, ugye...)
A lista egész jó amit érdemes kerülni, ennek ellenére többször keltem fel úgy éjjel, hogy a torkom marja valami.. kegyetlen. Most is előjön, pedig abban bíztam második terhesség alkalmából megúszom. Nem így lett. Első körben a kajára figyelek, aztán jöhet a rennie, de van mikor még az is kevés.. megoldás pedig egyedül az idő, majd a szülés.
Ja, a fiamnak alig volt haja mikor született. :)
Nekem is sokat égett a gyomrom és mindenki azzal riogatott, hogy nagy haja lesz a gyerekemnek. Nekem nem tetszenek a hajas babák, így nagyon aggódtam:)
'Szerencsére' egy golyófejű babám lett:DDD
A gyomrom azért égett, mert ugye a baba nyomta felfelé a gyomromat. Én ilyenkor sajtot ettem, a mi időnkében még nem lehetett mindenféle gyógyszert kapkodni, max. orrcsepp.
Ugrás a teljes írásra: Gyomorégés ellen terhesség alatt
További ajánlott fórumok:
- A terhesség ideje alatt éreztetek ellenálhatatlan vágyat bizonyos ételek azonnali elfogyasztása iránt?
- Kinek milyen krém vált be terhesség alatt pocakra, cicire bőrszárazság ellen?
- Terhesség alatt mit tegyek lábdagadás ellen?
- B6 vitamint szedtetek a terhesség alatt hányinger ellen?
- Terhesség alatti hányinger, gyomorégés!
- E-coli baktérium terhesség alatt volt már valakinek? Mi használt ellene?