Gyógyszertári bárki által végezhető C19 teszt mire jogosít fel? (beszélgetés)
És ráadásul nem úgy van ám, hogy minden nap rendelnek 4 órát, ahogy régen 8-12 ig vagy 16-20 ig, hanem csak 8-11 ig délután meg 14-16 ig és 1 napon 14-17 ig-
Az az a heti 20 órás rendelésből maradt 11 óra...
Húúú, itt Pesten is van ilyen, csak sosem tudom, hogy melyik napon nem rendel a dokink.
Szeptemberben váltottunk ho-t és még nem sikerült megtanulnom. 1x voltunk nála influenza oltásért...
Szerdán nálunk sincs rendelés :)
De azért az asszisztens dolgozik. Ha valami gáz van, tudja, hova kell irányítani a beteget.
De tutira van ügyelet, nézz utána F.I.
Valóban.
Mi most költöztünk a világvégre ,de telefonálás után (oltatlanul ,még német egészségbiztosítással)rögtön fogadott a doki.
Recept írás miatt csak ,na de fogadott.
Biztos megéri a munkáltatónak,hogy a FI betegen szétfertőzi a kollégáit.
"Békeidőben" sem szerencsés ,nem pandémia közepén.
Gondolom beteg vagy, különben nem teszteltél volna.
Ha pedig beteg vagy, ráadásul igazoltan pozitív koronavírusos, akkor oltári nagy szemétség bemenni és másokat megbetegíteni.
Ha emiatt elbocsájtanak, akkor eleve szar az a hely, amúgy sem érdemes maradnod, mert később is mindent megtehetnek veled, amit csak akarnak...
Semmire. Minek is teszteltek? Nem értem.
2 év alatt sosem voltam kovidpozitív. Nem is teszteltem.
"+-os lett" az azt jelenti, hogy pozitívos lett.
Nem pozitív, negatív, ahogy Zselé írja :D
Találtál munkahelyet. Szuper. De megint olyant, amit csak szidni lehet.
Akkor most kezdődik minden megint? Naponta lesz új fórum? De jó.
próbaidős vagyok és semmi ügyelet nincs.
holnap épp az elsők közt mennék be, nincs kinek betelefonálni és próbaidősként csínján kell bánni a hiányzással mert kivághatnak 1 perc alatt
Próbaidős vagy?
Ügyelet van nálatok?
" szerintem azt fogják mondani, hogy ne menj."
Kollegát múlt héten rúgták ki azonnal próbaidősként amikor +-os teszttel betelefonált.
Mi az a C19 teszt?
És az, hogy +- lett mit jelent?
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki