Gyógyszeres művi vetélésről tapasztalatokat várok (beszélgetés)
Sziasztok!
köszönöm a szvakat. túl vagyok rajta. naplómban leírtam mi volt.
Pritta,én nem értem,miért nem adták ma be és akkor mégis közben kórházban vagy,nem otthon...
Ez olyan embertelen.
Nagyon gondolok Rád holnap,remélem a férjed ott lesz Veled!S ha gond van,menjetek mindenképp!!!
Most látom,hogy nem Mo-n laksz.
Nagyon figyelj magadra,ha erősen vérzel azonnal menj kórházba.
Milyen gyógyszer kaptál amivel haza menettél?
Én úgy tudom,ez a szer nálunk tiltott,még kórházi körülmények között is.
Rita, és ilyenkor hagynak otthon egyedül szenvedni? Nem lehetett volna addig kórházban lenned vagy ilyesmi?
:(( Remélem nem fogsz nagyon szenvedni! :(( Sokat fogok rád gondolni holnap! Azért majd írj ha tudsz, hogy hogy vagy!
Olyan lesz mintha szülnél:((( Legalábbis az orvosom ezt mondta. Felhívtam, hogy hogy van ez a dolog.
Mindenképp vedd be a fájdalomcsillapítókat is.
És kitartást!
Én veled leszek lelkiekben:(
uhh... :(((
ez nem nyugtatott meg. most még jobban félek. de azért köszi
Olyan lesz mintha szülnél. Tulajdonképpen "meg fogod szülni" a babát. Ki fog lökődni:(
Az orvosom szerint szülési fájdalmakra kell számítanod. Erős hasi görcsökre számíts.
Anyukámnak is volt spontán vetélése, 13hetes terhes volt, görcsölt nagyon, majd egy "buggyanást" érzett és megkönnyebbült:(((( Akkor ment el a baba:(
Nagyon sajnálom ami Veletek történt.
ma megállapították h nem él a babám. 12 hetes voltam, de a baba már hetek óta nem élt.
nem műtenek, gyógyszert adtak amit bizonyos időnként kell bevenni. és majd ettől bekövetkezik a vetélés.
minden adag gyógyszer mellé több erős fájdalomcsillapítót adtak
ennyire fog fájni? kicsit félek
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- A vetélésről - néhány kérdés és válasz
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki