Gyógypapucsban fáj a lábam, mikorra szokja meg? (beszélgetés)
Olcsó kínai.
Azt hiszem 1000 ft volt. 3 párat minnyá levadásztam.
Fehéret tarcsiba, netán megyek újból kezelésekre / kórházba...
( reumás kezelésekre jártam, ott dolgozó csajszikon láttam ezt a típust. künnyű tisztítani )
A talpa belül, rücskös, már nem is érzem.
Milyen gordulotalpu szandalt vettel,es hol?
En is azon gondolkodtam..venni kene egyet,akar meloba is,papucs helyett.
Pihentettem egy napot a lábam, azóta semmi baj.
Szuper kényelmes, nem is érzem a puklikat.
Nagyon örülök, mert jövőre is szeretnék ilyen papucsot más színben. Meg utána is. :D
Nekem meg a szuper sportcipőm, bemérték a lábamat, hogy majd ez arra való, mert befelé dől a lábam, és ilyen kell, mert ez jól tartja. Futócipő, hát futottam benne. Első alkalommal nagyon fájt, de mondták, majd megszokom. Hát persze. Lett tőle egy bütyök a hüvelykujjamon, megyek orvoshoz, a cipőt fele áron eladtam.
Vettem egy egyszerű átlagos olcsóbb cipőt, ebben semmi bajom.
Eppen tegnap vettem egy rucskosbelseju olasz gyogypapucsot.
Nehany napig fogja birizgalni a talpamat, de tudom, hogy utana jobb lesz.
Valószínű, hogy a Te lábadnak éppen nem ott van szüksége "puklira", ahol ezen a típusú szandálon van.
Nekem kis harántsüllyedésem van, és egyáltalán nem mindegy, hogy hol van támasztás a cipőn, papucson.
Biztos nem minden lábnál működik ez a fitness modell.
Lehet, hogy neked éppen egy olyanfajta papucsra lenne szükséged, ami jobban tartja a lábadat.
Ahány ember, annyi láb. Talán nem véletlenül kerestél gyógypapucsot. Ha nem érzed kényelmesnek, akkor szerintem később sem fogod.
Szerintem sem lesz jó sosem.
Volt egy scholl papucsom (itthoni), ha felvettem, akkor másnap nem tudtam lábra állni. Kikészítette a gerincemet. A barátnőmé lett. Neki semmi baja tőle...
Ez nem klumpa. :) Ilyen:
Állítólag a talp idomul a lábhoz... végül is, még csak pár órája tesztelem.
Arra gondoltam, hogy ott nyom, ahol másabb a formája az eddigi puha, teljesen sík papucsaimhoz képest. :)
38-as a lábam, és a papucs is ekkora, a 39-es nagy volt minden irányban.
Nálam valaki trombitának hitte, mgfújta. :P
( ellopták, és elég későn vettem észre. :'( több cipellő is volt 1más mellett. valahogy nem figyeltem )
Dobd el, nem fog hozzászokni a lábad és nem is kell.
A papucsnak kell idomulnia, nem fordítva!
Arra még nem gondoltál, hogy mint a gyógypapucsok általában, ott nyomja a lábat, ahol valami gond van a szervezetedben.
Nézd meg a neten, a talpmasszázzsal kapcsolatos helyen, nem tudom pontosan, megtalálod biztos, hogy ott, ahol neked fáj, milyen belső szervet ír.
Nem lehetetlen, valami baja van annak a szervednek.
Vagy kicsi, mert egy papucsnak azért 1 számmal nagyobbnak kell lenni, akkor kényelmes igazán.
Melohelyen kaptam én is.
Bizony nekem is fájt a lábam, és kb azután hogy rendszeresen elkezdtem hordani.
Igaz 1 számmal nagyobb volt......
( bakancsot igértek, mire hozzám került az új cipő saját dobozába, klumpa lett ;) )
Gördülő talpú szandálra váltottam, és nem fáj azóta.
Birkenstock papucsban fáj a lábam, főleg külső széle, a lábujjak alatt, és ég benne a talpam. Iszonyú kemény a többi papucsomhoz képest.
Normális ez, hogy kissé kényelmetlennek érzem? Hozzá fog szokni a lábam?
További ajánlott fórumok:
- Adóvisszatérítés mikorra várható?
- Akik voltak már tesztíráson (Auchan, Cora, Tesco..stb) kb. mikorra várható, vagy nem várható, hogy visszahívnak?
- Szülés után mikorra megy le a has? Mit lehet csinálni, hogy hamarabb visszahúzódjon?
- Átlagosan hány éves korára éri el az ember a stabil egzisztenciát és a teljes függetlenséget? Mikorra válik szabaddá?
- Milyen gyógypapucsot vegyek?Tudtok segíteni?
- Van valakinek Dr.Batz gyógypapucsa? Hogyan kell, lehet tisztítani?