Gyógymasszőr tanfolyamot tudnátok ajánlani? (tudásbázis)
Köszi:)
Távollátással vannak problémáim... Közelre túrhető a dolog:)
Hát ezt nem tudom...nem tudom mennyire vagy "korlátozva"???Meg erről őket kellene megkérdezni,hogy így milyen lehetőségeid vannak,vagyis hogy ők meg tudják-e oldani azt hogy neked kicsit másképpen kell megtanítani pár dolgot....
Hozzáteszem,sok gyengén látó/alig látó/vagy vak masszőr van szerte az országban,tehát meg lehet oldani a képzést! :):):)
Remélem sikerrel jársz! :)
Köszi az imfót.:) persze bejárnék, csak ha esetleg valami miatt nem jönne össze, pl munka miatt.
És szerinted ha nem jó a látásom az nagyon meg foglya nehezíteni ott az életemet?
"kötelező"...kifizetsz érte egy rakat pénzt,heti 1 napot vesz el tőled,ráadásul 1 nap alatt rengeteg mindent tanítanak!!!Érdemes,mert aztán vizsgázni is kell belőle.Persze lehet hiányozni,nem azt mondom,de ha "nincs közöd" az egészségügyhöz akkor járj be az elméleti órákra mert kemény ám.
A gyakorlati órákról is lehet "lógni" bár az annyira baráti és egymáson gyakorlás van h szerintem kihagyhatatlan,kivéve ha tényleg valami olyan dolgod akad! :D
És az órákon kötelező volt rész venni mindig? Órai anyagot meg lehetett szerezni kinyomtatott formában?
Ezen a sulin gondolkodom, és egy SZÁMALK nevűn. Utobbi több éves tapasztalatot ír... lehető legjopbba szeretnék menni.
Igen!
Teljes mértékben!A tanárok nagyon szuperek voltak!Lazák,de ettől függetlenül megkövetelték amit kellett!
Kérdeztem telefonba, de nem kaptam sajna konkrét választ...:(
Nézegettem, de kb mindenhol ugyan olyan drága. Összeszámoltam, és midnenel együtt majdnem 400 ezer lesz...
Meg nézd meg h hol mennyiért van!Gondolom az is számít!
Az eü vizsgálat?Hmmmm....ezt tőlük kell megkérdezni h milyen vizsgálatokat kérnek...
Szerintem a gyógymasszőr tanfolyamot jóval többen végzik el, mint akik utána benne is dolgoznak.
Majdnem annyian mint a műkörömépítőt.
Sziasztok!
Nézegetek itt neten OKJ-s gyógymasszőr iskolát. Találtam párat, de nem tudom melyik lenne számomra a legjobb.Tudnátok valami jót ajánlani? Hétvégente tudnék tanulni.
További ajánlott fórumok:
- Szegeden keresek tanfolyamot.dajka babysitter.tudnátok ajánlani sulit?
- A Munkaügyi tanfolyamról tudnátok írni tapasztalatokat? Van-e szünet?
- Reiki tanfolyamra mennék a közeljövőben Bpen. Tudtok "jó" helyet ajánlani?
- Melyik gyógymasszőr tanfolyamot ajánlod Budapesten?
- 2007Kapos gyógymasszőr tanfolyam
- EFEB-nél a gyógymasszőr tanfolyamról mik a tapasztalatok?