Gyntima probiotica forte hüvelykúp tapasztalatok (beszélgetős fórum)
Itt leírja végülis részletesen a lényeget, mindenkiben vannak bacik, csak az arányok felborulása esetén van gond!
Ha az ígéret szerint ősszel sem lesz kapható, akkor kerül amibe kerül de beadatjuk a férjemmel a gynatrentet, mert nem állapot amennyit kínlódok (neki nyilván nincs tünete).
Szerencsére nem volt, mindkét gyereket időre szültem, szülés előtt szedtem ab-t, meg szülés közben kaptam vénásan, a gyerek is kapott újszülött korban. Nem nyíltam egyikkel sem, nem tudom, ha ilyen lett volna, akkor lett-e volna gond. Egyébként érdekes, hogy a nőismerőseimnek legalább a harmada küzd ilyen dolgokkal, akik nem szoptatnak, nem terhesek... azok is. A gyerekorvossal is megvitattuk a kérdést, hogy újszülöttként kapjon-e ab-t, vagy sem... és mondta, hogy ez a sok mosakodás-takarítás következménye, családostul félévre egy komfort nélküli házikóba el kellene mennünk, akkor helyreállna az immunrendszerünk.
Ezek a bacik egyébként valamennyiünk hüvelyflórájában benne vannak, de ha borul - nálam terhesség-szoptatás-terhesség-szoptatás (öt éve egyfolytában!!!) megborul a flóra és felszaporodnak. Jó, hogy mondod a gynoflort, délután veszek is, hátha! Most jött meg a vizelettenyésztésem, az negatív, de csak kínlódok. Egyébként most már a második gyereknél az arcüregem is folyton gyulladt, ott is a nyálkahártya fel van borulva... a fül-orr-gégész mondta nem is tudja kezelni, ha már nem szoptatok és még maradnak a tünetek, akkor utánajárunk... Egyébként normál esetben nem jelent gondot, csak ha gyengül az immunrendszerem, vagy ugye hormonálisan van megborulva. Vizsgák-államvizsgák-stresszes időszak a munkahelyen...
A gynoflor már nem receptköteles. Most én is azzal próbálom helyreállítani a hüvelyflórám.
Tabula_Rasa és nem volt a tehresség során semmi gond a fertőzés miatt?
Gynevac-ot tényleg nem lehet most kapni, de a helyettesítőjét a gynatrent igen, bár abból több kell hogy ugyanaz legyen a hatása mint a gynevacnak.
Azt hiszem engem is arra beszélt rá egy gyógyszerész, de nekem nem jött be. A teafaolaj olyan erős, aromás, hogy engem irritált, és 2 napig áradt belőlem a teafa szag.
A szimpla viszont elég jó volt.
További ajánlott fórumok:
- Pharmatex hüvelytabletta vagy hüvelykúp? Melyik a jobb is miért?
- Mik a tapasztalatok a Betadine hüvelykúppal kapcsolatban?Mennyire használt?
- A Gyntima hüvelykúp használata mellett lehet szexuális életet élni és strandra járni?
- Milyen nem vényköteles hüvelykúpot használtok gombás fertőzésre?
- Hallottatok már hüvelykúp fogamzásgátlóról? Esetleg valaki használja? Tapasztalatok?
- Gyntima Probiotica hüvelykúp?