Gyeses kérdés (beszélgetés)
Nyugi, nem a legrosszabb!:-) Most nem tudom, hogy a gyedet mennyi idővel fogják már számolni "mert variálnak ezek a parlamenti égi harcosok" de nekem még a 180nap biztosított idő elég volt.-
Neked a gyed-hez tuti meg van az időd mivel 6évet dolgoztál. A gyed és a gyes közötti különbség legegyszerűbben az, hogy gyedre többet kapsz. A gyes a törvény alapján megállapított tuti összeg amit azok vehetnek igénybe akiknek nincs meg a bedolgozott "180nap"biztosított idő.
Szia!
Köszönöm hogy válaszoltál. Igen reménykedem benne hogy kapnom kell gyest. Csak ugye pont ez nem mindegy hogy mennyit. Ezért dilemma hogy most vágjunk-e bele a babázásba vagy majd csak jövőre, mire alakul valami. Legalább is remélem. De nem csak ettől függ. Adtam magamnak egy évet megszabadulni legalább 20 kg-tól. Mivel így nem vállalhatok gyereket. De tegyük fel egy év múlva sikerül leadni a 20 kg-t de még mindig munkanélküli vagyok. És akkor jön a dilemma. De viszont a korom is kezd sürgetni. Jövőre már 34 éves leszek!
Szia!
Gyes-t mindenképp kapnod kell,én is azt kapok,25795Ft-ot.:(
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- Kérdésre kérdéssel felelünk. Csak egy kérdő mondat!
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Intim kérdés nőkhöz (18)