Gyerekeknek rendezett csokissüti sütő versenyhez keresek receptet! (tudásbázis)
Itt nincs róla kép, de elkészíteni nem bonyolult, és a család szerint nagyon finom. A tésztája "csokis", és a tetejére kell egy kis csokimáz.
Ez megfelel esetleg?
Amúgy is érdemes kipróbálni egyszer, szerintem megéri. :D
Szia!
Mi a süti neve? Fincsi lehet. Nade barackpálinkát gyerekeknek?:))
NAGYON FINOM ÉS EGYSZERŰ CSOKIS SÜTIKE
6 tojás
25 dkg kristálycukor
25 dkg margarin
5 púpos evőkanál kakaópor
14 dkg liszt
1 csomag sütőpor
1 csomag vanílias cukor
1 narancs reszelt héja
Tojásokat szétválasztjuk. Cukrot a vajjal habosra keverjük, majd belekeverjük a tojássárgákat is. A lisztet elvegyítjük a sütőporral. A vajas masszába belekeverjük a kakaóport,a narancshéjat, a vaníliás cukrot, majd a lisztet, majd a tojások felvert habját. Belelöttyinthetünk fél deci barackpálinkát is.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a masszát.
Rászórhatunk pár marék fagyasztott málnát-epret-szedret-ribizlit (ízlés szerint) és előmelegített sütőben alacsony-közepes hőfokon megsütjük. (Kicsit brownie-szerű az íze a sok kakaótól)
Tejszínhabbal vagy vaníliasodóval még finomabb.
Szia!
Itt nálunk a suliban! Köszi, igyekezni fogunk!
Szia!
Milyen versenyről van szó? Hol indul?
sok sikert neki!
Sziasztok!
10 éves a leány. Muffin receptem van, köszi, valami különlegesebbre gondoltam, amivel esetleg megnyerhetné a versenyt!:)
lehet bonyolultabb is, majd segítek neki. Fényképeket is kell készíteni, hogyan készült a süti!:)
szia
priviben add meg az email címed..küldök ha akarod
Mennyire kell csokisnak lennie?
Van egy jó receptem, de az Kinder Bueno süti néven található meg a neten, és a tésztája kakaós kicsit, a krém pedig simán tejszín, zselatinnal. Nem volt nehéz megcsinálni.
Mennyi idős a lányod, mennyire lehet bonyolult a süti?
Szia Mariann.
Torta vagy muffin vagy is jó?Mindkettő hamar megvan.Az egyik a legcsokisabb csokitorta a másik csokis muffin
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Versek gyerekeknek
- Gyerekdalok. Tényleg szükségük van ilyenekre a gyerekeknek, egyáltalán szeretik őket?
- Miért tiltja az egyház a gyerekeknek Harry Potter filmeket illetve könyveket?
- 2-3 éves gyerekeknek tablet és ipad