Gyerekcipőket osztanak (Aranyág, Barabás Éva) (beszélgetés)
De jó volt ez az akció! Szerencsétlen cég aztán be is csődölt szerintem, azóta sem hallok róla, pedig nagyon jó minőség volt!
Csere érdekelne valakit? 31-es Joyssy csizmát cserélnék fiús lábbelire, bármilyen méret jöhet,22-től felfelé, 3 fiunk van. Sajnos ez a lányos sikerült csak.
Ez gáz. :((( Nem csodálom, ha nem szívesen adakoznak a magyaroknak.
Az interneten hirdetik az ajándék cipőket, van aki 2-3-4 db-ot... hát mit ne mondjak :SSS van akinek tényleg nem jó a lábformájára???
Én felhíváskor elmondtam, hogy hol dolgozom és megadtam az elérhetőségem, mert sok rászoruló családot tudok, akik örülnének a cipőknek...
Ha netán felhívnak amiben nagyon bízok megígérem, hogy ide is írok...
A kolleganőmnek sikerült kettőt is, úgy, hogy az unokájára regisztrált ő is és a lánya is.
Kiadták.
Igen,pedig már kezdtem örülni.Én elfogadtam volna még egyet mert annyira jó ez a cipő,a lányom nagyon megvan vele elégedve.
Mi is megkaptuk a cipőt, és nagyon jól néz ki, bár a lánykámra még nagy. Ha másnem, majd belenő... :) Kösszönjük szépen a topik indítónak, ha nem lett volna, én nem is tudom meg, hogy osztogatnak.
újra kiküldték a leveleket mivel rengetegen nem vették át a cipőt...
Sajnos nem repeta cipő :(
De az egynek is nagyon tudunk örülni...
Na...jelentem itt is át lett véve a cipő..nagyon szép, kedvesek voltak. A Barabás Éva is ott volt amikor átadták Miskolcon, nagyon kedves volt...nagyon nagy köszönet a topic indítójának és az észlelőnek!
tyfya és Koblob
Átvettük, mi is a cipőt, nem kellett semmi sem hozzá, csak a kód :)
Nagyon kis csini, csak kár,hogy pár évig a szekrényben lesz :(
nekünk a csizma kicsit nagy...:S
és a szára törte fel a kicsi lábát...nem a sarka...
de azért örülünk...
ha esetleg nem hordtuk a télen akkor valakinek átadom tavasszal ha gondoljátok...
Sziasztok! Mi is átvettük a cipőt, nagyon szuper! Látom itt már megy a csere-bere:) Nekünk szerencsére jó a méret.
Egyébként van olyan köztetek,aki a tini gyerekére is tudott cipőt regisztrálni,amit át is adtak a boltban?Úgy értem,hogy a gyereknek mondjuk már van 38-as lába,viszont a kistestvérére jó?
Én 32-es -Lollipop rózsaszín- sportcipőmet elcserélném kisebbre, ha valakinek van... hátha hamarabb nő bele :)
én elfogadom, ha nektek nem kell 32-es lábunk van de pesti vagyok
hozd el bátran, odaadod másnak.
nagyon klassz és lányoknak is nagyon jó:)
Azt nem tudom, de a 10 évesem lába 36-os (bár kilóra csak kb 32) és egyelőre még bőven gyerekmodelleket hord.
Már látom,hogy hol nézted,de szerintem az elírás.Gondolod ilyen rózsaszín szandált felvenne egy 39-es lábú gyerek(vagy inkább már nő)?Van egy olyan az oldalon külön címszóban,hogy "Mérettáblázat".Ott vannak a gyerekméretek.
A szandálokat néztem, és ott is ott van ez a 40 kg-s felirat, pedig az van 39-esig is. Nem tudom, ki az, akinek 40 kg alatt 39-es lába van.
A Joyssy kifejezetten gyerekcipő 35-ös méretig.A Joya természetesen van nagyobba is.De lehet látni a mérettáblázatban is a Joyssy oldalán.
Nem 39-esig vannak? A modelleknél úgy látom.
Szerintem a súly miatt ez magától értetődő,hogy nem használ,de gondolom nem is árt.Viszont 35-ös méretig vannak a cipők.Szerintem kevés gyerek van,aki 40 kiló fölött van ekkora lábbal.
Ezt láttátok? "A puha és rugalmas Joyssy talpak nem alkalmasak 40kg-nál nagyobb testsúlyú gyermekek számára." Hátha valakit érint, minket mondjuk nem...
A kisfiamnak pont 23-as kéne, de mi 32-es kislánybakancsot kapunk. Tudom, h nem ez a ti méretetek, de esetleg ha van valaki, akinek nagylánya van, de kisfiúcipőt kapott, azzal nagyon szívesen cserélnék. Bp-iek vagyunk.
Ha esetleg valakinek van lányos 23 -as és fia van, akkor szívesen elcserélem a 23-as funky blue cipőt. De persze nem élethalál, csak ha valaki pont van.
Én rózsaszínt rendeltem, de úgy nézki, nem hogy nem lányos, hanem egyértelműen fiúsat fiú cipőt sikerült rendelnem a lányomnak. Ezek szerint valamit nagyon félrenyomtam, bár én nem vettem észre.
Nekem majd lesz egy lány csizmám,31-es,elcserélném egy Jumper black-re,ami 32-es,vagy 33-as,esetleg 34-es.Ha valaki esetleg félrenyomott,vagy nem azt kapta,amit kért.Írjatok!: )
itt is megjött az értesítő, de még a cipő a boltban pihen :)
További ajánlott fórumok: