Gyed és Gyes után mennyi szabadság jár most? (beszélgetés)
nekem is útvesztő,én 2012 februárban szültem,2010 júliustól veszélyeztetett táppénzen voltam max 3 napom maradt benn.
Akkor az 52 nap teljesen irreális? közben egy másik ismerősömnek márciusban töltötte a 3-at junius elejéig van szabin ez is kb ennyi nap....
Szia!
A szülés évére (2011) jár az abban az évben bennmaradt szabadság, valamint a 2012. évre annyi, ami időarányosan jár a GYED első félévének a végéig.
Sziasztok!
Valaki nem tudja pontosan most mennyi szabi jár tgyás,gyed ,gyes után ha visszamegy valaki a régi munkahelyére dolgozni?
Egyik ismerősöm júniusban ment vissza kemény 12 napot kapott a 6 hó tgyás és 1,5 gyedre mondván új törvénykönyv szerint tgyás ra nem jár szabi gyedre évi 6 nap ha jól emlékszem, a másik ismerősöm ugyanezekkel az adatokkal 52 napot kapott,ezt a tegnapi nappal számolták neki.
Valaki hasonló cipőben?Én most vagyok gyesen de szeretnék visszamenni dolgozni.
További ajánlott fórumok:
- Jár-e szabadság gyes, gyed után?
- Hány nap szabadság jár, ha Gyes után visszamegyek dolgozni?
- GYES előtt 8órában, GYEs után 4 órában dolgoznék. Nektek a felgyűlt szabadságot hogyan fizették ki?
- Az eddigi (GYED alatt felhalmozódott) szabadságot most, vagy a GYES lejárata után kell kivennem?
- A gyermek utáni szabadságot egyről lenne szó, ki lehet e venni a gyed lejárta után vagy csak azután, miután lejárt a gyes?
- GYED utáni szabadság és GYES