GYED-en vagyok, munkáltatóm szerződést szeretne módosítani, mit tehetek? (tudásbázis)
Ne írj alá semmit.
Olvastam az új munkatörvényt:
Felmondási korlátozások
- Az irányadó öregségi nyugdíjkorhatár előtt 5 évvel, valamint kisgyermekes anya, kisgyermeket egyedül nevelő apa (gyermek 3 éves koráig), ha nincs fizetés nélküli szabadságon
Vagyis kisgyermekes anyaként ha visszamész dolgozni, akkor a gyerek 3 éves koráig nem rughat ki, mert a törvény alapján védett vagy!!!
ha aláírod nem fogja kifizetni!!!
ne írd alá és mint ahogy írtam ha eljön az idő"visszamész kivenni a szabid" ha lenne végkielégítés várd meg mig elküldenek ha nem akkor a szabi letelte után mondj fel..
Szerintem nem teheti meg.
Ez olyan, mintha kirúgna... És bocs, szerintem érdekeljen, akkor is, ha idióták...
Kérdezz meg egy HR-est, vagy munkajogászt, hogy mit tehetsz, mert én azt gondolom, hogy most már nem módosíthatja a szerz-t, hogy gyeden vagy.
Egyébként a szabijaidat meg kifizetni tudja, ha fix dátummal lejár a szerződésed, nem tudod kivenni!! Kérdés, ki akarja-e majd fizetni...
Ha most módosítjátok, akkor esélyed sincs semmire, ha lejárt a gyesed is. Viszont ha nem, akkor max kirúg - akkor viszont jár a végkielégítés...
A közös megegyezést se kötelező ám aláírni...
Az a legegyszerübb ha nem írod alá, semmire nem kötelezhet, és védett vagy..utána meg majd ha lejár a gyed "visszamész" letöltöd a szabid és kész ha akar kirug ..itt a másik nem tudom mióta vagy a cégnél hogy jár e végkielégítés...ugyhogy ez nem egyszerű én nem írnám alá semmiképp!!!
Sajnos én is most gyeden vagyok nekem is most szünt meg a munkaHELY bár minket normálisan kifizettek
módosítani határozottra...h ne kelljen vissza vennie majd...
de ez a része mindegy lenne,mert egy percet se kívánok ott dolgozni többet az életben,de ne vágjon márát, ami jár azt fizesse ki...
sziasztok,
május 27én szül. a fiam, vagyis 2014.05.27ig vagyok gyeden...
Most hív a főnököm h kiküldi nekem postán a munkasz.módosítást határozatlanról határozottra 2014.05.27ig...
MIIIIIIIIIIII????????????
ok,amúgypont nem érdekelnek, idióták...
kérdésem: ha aláírnám akkor is jár a szabik a tgyás,gyed idejére ugye? ki kell adnia attól függetlenül? úgy kell kiadnia plha 2hónap szabim lenne(ez csak sacc) hogy 2014.03.27től dolgozok újra egyből szabival, és két hónap múlva megszűnik a munkaviszonyom,vagy rendesen május 27én megszűnik a munkaviszony és kifizet két hónapot...?
persze ebben az esetben nincs felmondási idő stb
További ajánlott fórumok:
- Tudjátok, hogy módosítani szeretnék a gyes-t?
- Megbízási szerződésről szeretnék kérdezni, tud valaki segíteni?
- Keresetlevelet szeretnék benyújtani a volt munkáltatóm ellen. Tud valaki segíteni, hogyan kell megfogalmazni? 112 ezer Ft-al tartozik.
- Ha valaki határozott idejű szerződés alatt esik teherbe, a munkáltató köteles meghosszabbítani a szerződését a terhessége miatt?
- Köthet munkáltató szerződést, hogy a munkavállaló egész évben dolgozik és csak 10 nap szabadság jár neki?
- Szerződés lejárta előtt köteles szólni a munkáltató, hogy mi lesz utána?