Gyed alatti felmondás (beszélgetős fórum)
És most nem kezdheted el a beszoktatást? Azt hiszem nem a beszoktatás lenne a probléma.
Kezd el a beszoktatás, majd ha biztos az állás, akkor lépj ki, a ki nem vett szabit ki kell fizetni (időarányosan).
sziasztot hozzàèrtòk vagy tapasztalattal rendekkezők tanàcsàt vàrom. A problèma a következő:
Jelenleg gyeden vagyok,ami decemberig tart. A munkàltatóm közölte csak addig alkalmaz amig köteles alkalmazni,jelenleg 2 àllàsajànlatot kaptam,ami majd a pàlyàzat elbiràlàsàt követöen derül ki hogy megkapom e,de ha megkapom valoszinüleg szeptemberben kezdeni kène de ehhez a gyermekeme?t bölcsibekène vinnem amihez tàrsul egy beszoktatàsi idö viszont ehhez kevès lesz z idö... a munkahelyemen ha most felmondanèk kifizetn! èk a szabadsàgomat? Kötelesek kifizetni? Követelhetem hogy fizessèk ki? Nem tudom mi a helyes megoldàs , mit kelle d tennem ebben az esetben mert a mostani helydn nem akarok maradni, viszont attol is fèlek hogy vègül munka nèlkül maradok....
További ajánlott fórumok:
- Albérlet felmondása
- Próbaidő alatti felmondásnál - ha én mondok fel- jár a munkanélküli segély?
- Próbaidő alatti azonnali hatályú felmondás lehetséges?
- 2 évig Gyeden voltam, 1 évig Gyesen, a Gyes március 18-án lejár. Ha februárban felmondok, a Gyes alatti szabadságot kifizetik?
- Gyed alatti szabadság
- A próbaidő alatti felmondáskor csak közös megegyezéssel jár munkanélküli vagy mindenképpen jár ha megvan a 365 nap?