Gyed alatt születik a második gyermekem, milyen járandóság illet meg engem? (tudásbázis kérdés)
Sztem sokban számít hogy milyen az első gyerek...mert ha már elég "nagy"(nekem az első 3éves,második 1,októberben jön a 3.)akkor sokmindenben betud segíteni a kicsi körül.Légyszi hozd ide ezt,dobd ki a pelust,és hidd el örömmel segít..!!
Nem volt semmi baj,és ne higyj a rémiszgetéseknek,mert lehet hogy neked is jóó tapasztalatod lesz!:)
Jó azt nem állítom hogy leányálom,mikor éjszaka is fenntvagy,nappal pedig igyis annyira összefolynak az etetési-alvási időszak...hogy sokszor úgy érzed majd hogy a nagyobbra nem sok időd van,de sztem okosan meglehet oldani:))
Kívánok neked további kellemes babavárást!
Ugyanaz mint az elsővel..először tgyás..aztán gyed,majd gyes..
Énis igy vagyok,a második gyerek is gyed alatt született,most újra gyedbe szülök,vagyis a 3-at:)
De nekem is az első utáni fizetés után jár majd a gyed.:)
További ajánlott fórumok:
- Ha Németországban születik a gyermekem megkapja a német állampolgárságot?
- Ha az első gyermekem császáros volt, a második is az lesz?
- Gyes-en vagyok és várom a második gyermekemet. Szeretnék táppénzre menni, hol intézzem?
- Második gyermekem nem születik meg az első 2 éves koráig, akkor a gyed-em kevesebb lesz mint az elsővel?
- Harmadik gyermekemet várom, a fiammal most gyesen vagyok, ha megszületik a harmadik baba, akkor két gyest kapok egyszerre a két kicsi után?
- Ha az első gyermekemmel idén novemberig vagyok jogosult GYED-re, a második baba pedig decemberben születik, vele kaphatok GYED-et?