Gyakori megbetegedés gyerekeknél (beszélgetős fórum)
Szerintem meg ha gyakran van bronchitise, azt ki kell vizsgálni, mert könnyen lehet belőle tüdőgyulladás, rosszabb esetben asztma.
Ámbár nem tudom mi az a thalessanemia.
Nekem a kisebb gyerekem volt kiskorában állandóan bronchitises és kiderült tejallergiás. Mivel tartottuk a diétát, kinőtte:)
Igaza van Levendulának, sajnos az ovikezdés ilyen, vannak akik jobban bírják, vannak akik kevésbé.....
Nekem 1 hónapja jár a lányom oviba (második gyerek, edződött már a tesón), de kis orrfolyáson kívül nem volt baja.
Isoprisonine nevű immunerősítőt szed, napi fél szemet gyümilében feloldva, ez pont a sok felsőlégúti nyavaja ellen véd.
Reciköteles, 3200Ft volt az 50 szem, de ugye 100 napig elég.
Ajánlom neked!
Másik bevált szerünk a neomicyn csepp, gyógyszertárban készítik, de ez is recis. Ez egy gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő oldat, jó szembe, orrba.
Én kis torokfájásokat ezzel kezelek, napi 3-4x cseppentek az orrukba, hogy elfolyjon a torkába is, 1-2 nap alatt gyógyulást hoz.
Jobbulást!
Szia
nem tudom mi a kisfiad betegsége de hidd el az ovi első éve szinte mindenhol így zajlik. Az én fiam is 3-4napot oviba volt utána 2hetet otthon.Előtte soha nem volt beteg és most hogy megszokta a szervezete már nagyon ritkán. A kicsi pedig szinte mindent elkapott a nagytól így nála az oviba még nem is volt gond betegséggel. Sajnos ezt át kell "vészelni". Kitartást
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Versek gyerekeknek
- Gyerekdalok. Tényleg szükségük van ilyenekre a gyerekeknek, egyáltalán szeretik őket?
- Miért tiltja az egyház a gyerekeknek Harry Potter filmeket illetve könyveket?