Gusztustalanul vágták le a hajam!Tudtok ajánlani vmi klassz rövid hajat? (tudásbázis)
Szia Kiki!
Hát,borzalmas volt tényleg az a haj.Olyan éles lépcsők volrak benne,mintha valami laikus vágta volna.
De ez most tényleg jó.Szuperül áll.)
na sziasztok!
köszi mindenkinek a segítséget és azt hogy lelket öntöttetek belém.Az igazság az hogy most már jobban tetszik így röviden a hajam mint ahogy előtte volt.
Visszamentem a régi fodrászomhoz,szerencsére fogadott sos-ben és megcsinálta.
Még jó hogy útba esik mikor visszük a gyereket a mamához.
A naplóba tettem fel képet,igaz nincs már beszárítva de a lényeg látszódik...hogy nincs el@szva...
Bár ha úgy vesszük, most is van benne rövid :)
Olyanra van vágva, hogy fent, a külső tincsek rövidek, a belsők pedig hosszúak :) Így nincs egyben a hajam, van tartása, formája.
7 éve. Gyorsan nő a hajam :)
Meg azért 7 év alatt illik is nőnie :))
Azóta nem is volt rövid hajam, macerásabb, mint a hosszú, mert nekem nem szögegyenes, meg a rövid reggelre fel is ugrik az égbe :)
Nézd csak:
Én ilyesmire vágattam régen, csak hosszabbra, hogy ne ugorjon annyira fel. Ez szerintem nagyon jó forma.
:D
igen.nézted a többit?amiket kinéztem?a 4 közül gondoltam valamelyikre.talán az egyiket még meglehet nekem csinálni.melyik a jobb?
:) Nem tehetsz róla, hogy elk**ták :)
Ha a fodrásznak rossz napja van...én azt nem értem, hogyha az ember visz képet is, hogy lehet elrontani? :) Én mindig vittem, de régen sosem lett olyan..
tettem...naplóban van :S
na jó.szabad röhögni...
nah,örülök neki hogy neked összejött.hát igen ezzel sajnos nagyon kell vigyázni.
nekem is az volt az első amikor kilépett az ajtón hogy megmostam és úgy szárítottam be ahogy én szoktam...legalábbis próbáltam. :)
Ismerős :) Gimis koromban, szalagavató előtt 3 nappal vágattam le a hajam (kontyot akartam, de a nőci szerint nem volt elég hosszú a hajam, uh gondoltam, megint levágatom). Vittem képet, azt hiszem, a D. Tóth Kriszta képét, nagyon tetszett a haja, mondtam, hogy ilyet kérek fazonra, csak HOSSZABBAT! Na..olyan lett, csak rövidebb...
Hát nem kicsit voltam kiborulva..így szalagavató előtt...de szerencsére otthon mikor másnap megmostam, be tudtam sokkal jobbra szárítani, és úgy már tetszett :)
A fodrász nekem is mumus volt mindig :) De pár hónapja találtam egy jó fodrász csajszit, már azt is engedem, hogy fesse, ne csak vágja :) Meg vagyok elégedve.
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet valaki olyan gusztustalan, hogy miután a lábát tapogatja, kézmosás nélkül ad enni az unokájának?!?
- Megtettem a párom kedvéért 1 számomra gusztustalan dolgot....
- Miért gusztustalanok a női wc-k? (suli, koli)
- Milyen klassz frizurát tudtok rövid hajra?
- Miért mondják, hogy a nátha gusztustalan betegség?
- Ördög lesz a kislányom farsangon, szeretnék hozzá klassz verset. Tudtok ilyet?