Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Gusztustalan ha egy férfi meghagyja hosszúnak a körmeit.... fórum

Gusztustalan ha egy férfi meghagyja hosszúnak a körmeit.... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

22. Amaunet (válaszként erre: 17. - Alnisa)
jan. 24. 12:40

Miért zavar az téged, ha máson hosszabb körmöket látsz? Mi ebben a gusztustalan, ha tiszta és ápolt?

Anyáink nem szőrtelenítették a testüket sehol. Őket is gusztustalannak mondanád?

Miért kéne bárkinek követni a divatot? Miért nem élhetne a testében úgy, ahogyan azt kapta, ha tisztán tartja azt?

21. Kacsahercegno (válaszként erre: 17. - Alnisa)
jan. 24. 09:22

Jaj ne, testszőrzet egy felnőtt emberen, ami a természetes tartozékunk amióta világ a világ...

Hogy a témához is hozzászóljak, amíg ápolt, addig felőlem hagyja meg. De továbbmegyek, nekem pl. a körömlakk kifejezetten tetszik egy férfin is, ha illik a stílusához. 🤷‍♀️

20. michelle.r (válaszként erre: 16. - Amaunet)
jan. 24. 09:17
Ugyanezt akartam írni. Haj esetén ugyanezt gondolom.
19. ddroti
jan. 24. 08:06
Én másfelől közelítem meg a kérdést. A nagybátyám színházi szabó volt, és megmutatta, miért van szüksége a kisujján erre a számomra is fura, egyetlen hosszú körömre. Nagyszerűen alá tudta igazítani a segítségével a tű alá az elvarrandó széleket.
18. Violet18 (válaszként erre: 16. - Amaunet)
jan. 24. 07:57
Van gitaros baratom, hosszabb de ápolt körme van, engem nem zavar az sem ha ki van lakkozva. Es igazad is van, némely női műköröm is undorító....
17. Alnisa (válaszként erre: 16. - Amaunet)
jan. 24. 07:31

Mert gusztustalan.

Mint pl nőn a bajusz vagy a lábán a dzsungel.

jan. 23. 22:20
Nem értem, hogy miért teszünk különbséget féfi és női körmök között. Miért ne viselhetne egy férfi is a megszokottnál hosszabb körmöket, ha az a munkájában nem akadályozza és így szereti viselni? Tartsa tisztán és ápolja!
15. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 23. 22:14
Mi lehetek en neked este, ha gyokerturo manonak alcazom magam egesznapos csokipor szorassal xd
jan. 23. 22:00
És amikor mind rövid csak a kisujján hagyja meg hosszúra? Na, hidd el az is undorító .....főleg mikor láttam miért 🤢
jan. 23. 21:23
Legyen ápolt, egészséges és tiszta.
jan. 23. 20:48
Ápolatlan és csúnya.
11. Miss Angel (válaszként erre: 3. - F78a5227f0)
jan. 23. 20:36
:DDDDDDDDDDD
10. Miss Angel (válaszként erre: 8. - Barackmag*)
jan. 23. 20:36
amelyik férfinek hosszú,annak sosem tiszta,egyszerűen látszik,hogy semmilyen formában nem ápolja
jan. 23. 20:11
A férfiaknak gyorsabban nő a körmük mint a nőknek, de ez még nem jelenti azt hogy divatos is. Sőt, inkább szokatlan ha túl nagy.
jan. 23. 20:02
méggusztustalanabb a repedezett, koszos körmök, meg ha valaki rágja a körmét.
jan. 23. 19:36
Èn hetente vâgom, de szerintem nem.
jan. 23. 18:17
Igen.
jan. 23. 18:06
Az.
jan. 23. 16:34
Szerencsére nem látok ilyent, de ha tiszta, nem zavarná a szemem. Gyászkeretes rövid rosszabb.
3. f78a5227f0 (válaszként erre: 2. - Miss Angel)
jan. 23. 16:29
Hát még amikor ki is festik :) én már ilyet is láttam.
jan. 23. 16:29

igazad van,borzasztóan igénytelen!!

láttam már férfi kézen akkora körmöt,ami vetekedhetne egy női/hosszú!!/ műkörömmel...azt hittem elhányom magam

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook