Gundel palacsinta csokiöntetét Te, hogy készíted? (beszélgetés)
9. ca2ffaf6c3
2009. okt. 17. 16:13
megmarad a finom íz csak az alkohol elillan
8. ca2ffaf6c3
2009. okt. 17. 16:12
de lehet az egészet flambírozni
7. 021a029148
2009. okt. 17. 09:45
Rumot ki ne hagyd! :))
6. 37bcf9eb8e
2009. okt. 17. 08:05
köszönöm Nektek.
5. körömvirág
2009. okt. 17. 07:46
2 ek kakaóport 2 ek cukorral és kevés vízzel összefőzök. Ha forr, leveszem a tűzről és belekeverek egy diónyi vajat. Ha a vaj elolvadt, öntök bele egy kevés rumot, összekeverem és ezzel öntöm nyakon a palacsintákat.
4. a0c1361e44
2009. okt. 16. 21:33
Palacsinta tészta (édes)
Diótöltelék: dió, cukor, mazsola, viz felforralva
Csoki öntet: viz, kakaópor, cukor, rum (ezt nem kell főzni hidegen össze lehet keverni) jó sűrű és finom lesz.
3. 98f798c35c
2009. okt. 16. 21:30
Még nem csináltam, de írd be itt a Hoxán a keresőbe, hogy Gundel palacsinta, és kiad neked 6 receptet. Szerintem nagyon jók.
2. ca2ffaf6c3
2009. okt. 16. 21:10
vaj,étcsoki tejjel összeforralva aztán teszek bele pici lisztes kakaóporos keveréket
és felfőzőm
de ha a googleba beütöd ott is kiadja
van tejszínes változata is
1. 37bcf9eb8e
2009. okt. 16. 21:05
A kérdés ugyanez mint a topikindítóban.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Nekem egyszerűen nem megy a palacsinta sütése. Bármilyen ételt megcsinálok de a palacsintával nem boldogulok.
- A balatoni sütödékben készült palacsintáknak mi a titkos receptje?
- Keresem a legtutibb palacsintatészta receptjét!!
- Miért ragad oda a palacsintatészta a serpenyőhöz?
- Tudtok olyan régi magyar tévéjátékot, mint pl: Tündérlala, Palacsintáskirály Stb.?
- Mit rontottam el, hogy szétszakad a palacsinta?