Görkorisok, beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Imádok korizni nagyon, partnert keresek, akik a régi korit szeretik.Új retro korit szeretnék venni ,tudnátok tanácsot adni pesten hol tudnék venni? A régit már nagyon elhasználtam;-)
Sziasztok!
Már tervezzük a barátnőmmel, hogy tavasszal görkorizni fogunk....egyikünk sem tud, így valószínűleg nagy röhögés lesz belőle....:)))
Hogy érdemes elkezdeni a tanulást? Szobában szőnyegen, vagy füvön, vagy fal mellett....?
Először csak guruljak, és ha nem taknyolok, akkor próbáljam, h. "lököm" magam? Bár szerintem úgy biztosabb, ha megvan az egyenletes mozgás, így nem lassulok le, nem?
Miért nehéz a fékezés?
Remélem jön valaki, és bátorságot önt belém tavaszig....:D:D
He-he:)))
Babám én itt nagyon jó helyen vagyok:)))) Bár néha kételkedek:)))
Ó szívikém!
Gyere költözz közel hozzám!
Rollerezni nem fogok veled az tuti))))
Sziasztok:)))
Kár, hogy nincs senki a közelemben, akivel tudnék korizni. Egyedül unalmas még most is. Ma is koriztam egy órát.Iszonyat szétszadiztam magam és a pasikat akik néztek:)))Á és elkezdtem rollerezni:))) az is nagyon jó.
Sziasztok!
Én 5 éves korom óta korizom. Most ment tönkre az egysoros korim, 10 évig birta, mert 2 sorossal kezdtem. Most vettem egy újat a Hervisben (a régit is ott vettük annó) Rollerblade és már aluminium vázas, szilikon kerekes, 22.000.- Ft volt, de remélem kitart legalább 10 évig. Ezt a márkát ajánlom mindenkinek, mert ez a cég kifejezetten csak görkörit gyárt. Gurul, mint állat óvatosan kell vele közlekedni az biztos, de én vidéken lakom és minden este megyek gurulni ha időm engedi. Imádom!
Sziasztok!
Én tini korom óta görizek.Imádom, nyári hónapokban sokat gurulok,a babakocsit is azzal tolom :)
Fogyózáshoz is alkalmas,mert a combokat megmozgatja.
"Hajrá lányok,itt a nyár guruljunk hát, a járdákon át!!!" :)
Szia:)))
Sajna nem tudok. Eddig csak gyerekméretben láttam az auchan-ban.
Még mindig kérdezem: nem tudja valaki, hol lehet felcsatolható vagy cipös görkorit kapni? Bokám miatt nem vehetem fel a soros görit. :S
Az ár is érdekelne.
Majd megszokod :)))
Kár, hogy nem vagy közelebb:))) Nekem egyedül halál uncsi.
Milyet vettél?
Seggvédő?:))))) Én eddig egyszer sem estem a fenekemre rá, mert valahogy nem hátrafele esek, ha esek.
A könyökvédőt nem csípem és így inkább protektoros kabátban nyomom.