Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Göngyölt hús variációk fórum

Göngyölt hús variációk (beszélgetős fórum)


18. libikóka (válaszként erre: 16. - Globus)
2022. dec. 20. 15:17
A recept 40 perc sütést ír, utána vagy előtte beburkolja baconnel,,az pirul..alatta vagy anélkül fehér,ez tény.
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Napsugár8)
2022. dec. 20. 15:13
Ilyet én is szoktam, finom!
16. globus (válaszként erre: 9. - Libikóka)
2022. dec. 20. 14:39
Párszor próbálkoztam vele én is, nem tudom mit csinálok rosszul, mindig száraz lesz. Túlsül, vagy a húsfajta nem megfelelő, pl. karajszelet? Ha színt kap, akkor száraz, ha előbb kiveszem, sápadt.
15. Napsugár8 (válaszként erre: 14. - Eunuch)
2022. dec. 20. 14:35
Mi anno a fehérpecsenyét felszúrtuk, és abba dugtuk a füstölt kolbász. Felséges. Vagy nagyon jó még az egybensült karajban is.
14. eunuch
2022. dec. 20. 08:20
Nálunk nagy a sikere a disznóhúsba göngyölt friss kolbásznak is. Ha jóféle a kolbász, igen finom lesz.
2022. dec. 19. 17:54
Nagyon köszönöm ezt az ötletedet is, Napsugár!;)
12. Napsugár8 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 19. 16:03

Szerintem ez a három fajta töltelék elég is. Egynek amit te gondoltál, másik Libikóka javaslata a vegyes összetételű töltelék, és ez a mustáros csirkemáj.

Ha mindegyiket kettévágva rakod a tálcára, akkor látni lehet, mi a választék.

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Napsugár8)
2022. dec. 19. 15:48
Ez is nagyon finom lehet, köszönöm szépen!:)
2022. dec. 19. 14:31

Anno ilyet csináltam régebben.


[link]


Valami hasonlót?

9. libikóka (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 19. 12:34
Nem muszáj fóliában sütni,,megsül simán is csak takard le a tetejét,,ha ezt készítenéd:))
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Libikóka)
2022. dec. 19. 11:04
Megnéztem, nagyon tetszik, köszi!:)
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Aszparagusz)
2022. dec. 19. 11:02
Csirkemell, és karaj.
2022. dec. 19. 10:04
Ebbe még lehet tenni kaliforniai paprikát, savanyú uborkát, ami szimpatikus.
2022. dec. 19. 10:03
2022. dec. 19. 09:30
Leírom még,,nézd meg a prágai hústekercs receptjét,,ebben is van sajt és sonka,,de nagyon fullos ..és isteni:))
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 19. 09:16

Rengeteg lehetőséged van.


Ha a legegyszerűbb zsemlyés alapot vesszük,,abba zöldségeket(sárgarépa ,borsó,brokkoli,spenót,petrezselyem zöld pl.)csirkemájat, főtt tojást,pirított sonkát,kolbászt,csirkemellet,gombát tehetsz.Bármilyen húsból is készül.Kivülre vagy belülre is mehet a bacon.Vagy a hús a húsban,,ha kolbásztöltelékkel sütöd,,:))

2. aszparagusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. dec. 19. 08:58
Milyen húsból készítenéd? Sertés, pulyka, marha?
2022. dec. 19. 08:36
Az ünnepekben göngyölt húst szeretnék csinálni. Szeretnék ötleteket kérni, miket lehetne beletölteni, eddig csak a sajtos-sonkás verziót készítettem el. Köszönöm!

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook