Gonapeptylt szúrok 5. napja és alul fájdogál a hasam és puffadok is, ez normális? (tudásbázis kérdés)
Bocsi, tabletten írok...
Punkcio akart lenni...
Hát rákérdeztem,mennyire normálisak ezek a mellékhatások és azt mondta a doki, hogy annak a gyógyszernek aminek nincs mellékhatása, annak hatása sincs.
Szóval adtunk a sz*rnak egy pofont és mivel nem akar megjönni a menzeszem a doki parancs szavára,így meghosszabbította a Gonapeptyl kúrát....
Nem mondta,de tudom,hogy sokat kell inni, iszok is. Holnap azért elmondom a panaszaim,aztán úgyis a doki dönti el, hogy mi legyen.
Használtam már másfél éve 10 adag Gonapeptylt és akkor semmi bajom nem volt töle. Most nem tudom,mi lehet a hiba.
Szia.
Dokid mondta hogy mozogj sokat, pl sétálj és hogy sok sok vizet igyál? A hormonok miatt vizesedhetsz ezért lehet a puffadás. Nekem majdnem ezen múlt a leszívás, mert a hormon értékem elszállt,szerencsére 2 nap alatt helyre hoztam sok gyors séta és napi 3 liter vízzel.
Sziasztok.
14 napos Gonapeptyl hormon stimulációt írtak elő nekem ,mert petesejt leszivasra készülünk.
A második injekció után kezdett el menzesz szerű fájdalmam lenni,de nem egyfolytában,de elég gyakran és van,hogy eléggé fel is puffadok (amúgy székrekedéses vagyok, szóval a puffadás nálam nem újkeletű).
Hétfőn,azaz 7 nap injekció után kell mennünk ellenőrző ultrahangra.
Félek, hogy ezek miatt a dolgok miatt leállítják a stimulálàst.
Voltatok már így?
További ajánlott fórumok:
- Ma-holnap nem kéne megjönnie. Időnként szúrkál, fájdogál a petefészkem. Lehet terhesség jele vagy meg fog jönni?
- Miért hízok és puffadok a fogyókúra első napján?
- Mit lehet tenni ha mindentől puffadok?
- Miért puffadok fel mindentől?
- Mért fájdogálhat a vesém?
- Lombik - Gonapeptyl tapasztalatok, mellékhatások