Gombás metélt recept

50 dkg szélesmetélt
30 dkg csiperkegomba
1 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
só, fehér bors, kakukkfű
olaj
opcionálisan:
1 dl tejföl
1 kávéskanál liszt
reszelt sajt
A Gombás metélt elkészítési módja:
A metéltet sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük. Az olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a vékonyra szeletelt gombát, fűszerezzük sóval, borssal, morzsolt kakukkfűvel. Készre pároljuk, majd beleforgatjuk a tésztát.
Ha gazdagabban szeretnénk, akkor adjunk a gombához liszttel elkevert tejfölt, s tálaláskor szórjuk meg sajttal.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. jún. 29. 14:15
A gombás metélt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.