Gömb krizantémot illik névnapra ajándékba adni? (tudásbázis kérdés)
Finom bort vittem és édességet.
Pedig olyan kis barátságos virág,folyton mosolyog!:DDDDD
Igen erre gondoltam még másik variációnak,valószínűleg az lesz belőle!:DDD
Köszönöm a segítséget!
Nekem van a kertemben két hatalmas sárga gömb. Cserépben kezdték ezek is, igaz magamnak vettem. Szerintem jó ötlet a puhatolózás, mert korábban tényleg megbélyegezték ezt a fajtát Magyarországon, mert más nem igazán nyílik halottak napja körül. Úgyhogy nálunk ezért lett temetővirág. Máshol meg simán belekötik a csokorba és nem is olcsón.
Cserépben nem tudom, hogy mennyire marad meg sokáig, de ha megfelelően gondozzák, akkor biztosan sikerül.
Mit gondolsz az orchideáról? Árban kb. hasonló, mint a gömb krizantém, de bent is elvan félhomályban.
Nekem inkább az ősz jut eszembe róla,én nagyon szeretem és nem is bántódnék meg rajta egyáltalán ha ajándékba kapnám.Mária napra szerettem volna meglepni a nagynénémet,akinek van egy picike kertje és terasza,gondoltam ott nagyon jól mutatna egy nagy szinekben pompázó labda.Nagyon szereti a virágot de a lakása elég sötét így nem maradnak meg nála.Viszont a gömbkrizantémot tarthatja kint és kiültetve évekig ddíszítheti vele a kertjét.
Ezért esett rá a választásom viszont Édesanyám beleültette a fülembe,hogy az temetővirág!
Gondoltam megkérdezem,hogy ki mit gondol!:DDD
Ha nekem hoznád, akkor igen.Kedvencem!
Imádom a fanyar illatát, a sokféleségét.
További ajánlott fórumok:
- Manapság mennyi pénzt illik lakodalomban ajándékba adni?
- Mennyi pénzt illik adni nászajándékba kollégának?
- Szerintetek illik háziorvosnak (nőnek) 7dl Baileys-t adni ajándékba?
- Keresztelőre megyünk a barátom keresztel, mit illik nekem vinni ajándékba?
- Mennyit illik adni nászajándékba a testvérnek?
- Pénz nászajándékba - miben illik átadni?