Gipszkarton a festésnél reped végig, ki a felelős? Aki a gipszkartont feltette vagy a festő? (tudásbázis)
Sziasztok, nálunk is reped. :( Sajnos nincs kötve az eredeti tégla falakhoz és a plafonhoz se, így óhatatlanul mozog. A férjem csinálta-festette (nem a szakmája, de volt bandázs, minden tuti minőségben). Szerintem csak ott igazán jó megoldás, ahol az összs válaszfal és a plafon is gipszkarton és egyben mozog az egész...
Az utóleg beépített téglafal is ugyanígy viselkedik, mert nincs kötésben!
Akkor szerintem a férjednek lesz igaza.....Sajna ez van,a fő út mellett elég nagy rezgésnek van kitéve a ház!
De mintha lenne egy olyan fórum,h ...Festő vagyok,segíthetek?....kérdezz rá ott!
Jo minosegu a gipszkarton?Szerintem aki feltette az a felelos erte.
Szerintem nem szabadna megrepednie az enyem mar attment par eve egy foldrengesen es semi baja nincs hal'istenek .
Ahol össze vannak illesztve a gipszkarton táblák végig repedt, 2 éve lett csináltatva.
A férjem szerint azért mert forgalmas út mellett lakunk, azért szerintem ez nem így működik valakinek van valami fellőssége?
További ajánlott fórumok:
- Asztalos segítségére lenne szükségem... Milyen anyaggal kell a fát bevonni festésnél, hogy tartós legyen?
- Mi a véleményetek a gipszkartonnal történő hangszigetelésről?
- A sima gipszkarton falat hogyan kell csempézni?
- Modern gipszkarton polcról képeket hol találhatnék?
- Hogy kell páraelszívót gipszkartonba beépíteni?
- Mi kell gipszkarton álmennyezethez?