Gimiben kötelezővé teheti-e a tanár az énekkart? (tudásbázis)
meg megjegyzem egy komolyabb sulis énekkarral, utaznak a diákok, rendezvényekre járnak, stb... (mi pl voltunk rádiófelvételtől kezdve fesztiválokig több helyen sulis kórusokkal)
ezt miért akarja valaki kikerülni?? csak próbálni kell!4 még pénzbe se kerül...
furák vagytok.. szerintem rengeteget lehet tanulni énekkaron!! a zene ugyanolyan fontos mint a sport, meg a ynelvtanulás.
miért kéne kikerülni????
(mondom ezt őgy, hogy összes suliban kötelező volt nekem az énekkar... csak mivel a sport, stb meleltt ez is természetes volt a családban, nem tűnt fel. tök jókat énekeltünk... amúgy meg ugyanúgy fegyelmet,s tb tanít mint a csapatsportok... én inkább küldeném a gyerekem, ha jó hangja lenne.. nem trükköznék...)
Köszi, ez jó ötlet.
Lehet, azt mondom, hogy belelóg a külön nyelvórába, vagy gyógytornába, vagy valamit lódítok.
Szerdán 6 órájuk van a lányoméknak, (kilencedikes), és már bezengte az énektanár, hogy hetedik-nyolcadik órában énekkar lesz, kötelező jelleggel.
Még jövő héten hallgatja meg őket, mondtam a lányomnak, énekeljen olyan hamisan, ahogy csak tud:(
De most értitek, hát százszor inkább látnám őt heti két órában nyelvtanfolyamon vagy edzőteremben, mint énekkaron, nehogymár:(((((((((((((
A tanár egy új pasi, tavaly jött a suliba, és nagyon komolyan veszi magát, valszeg félti az állását is, és próbál produkálni, de nekem akkor sem tetszik, és sokallom is a heti két órát, tétje sincs, ez egy elitgimi, innen a fele orvosira megy, a másik fele közgázra, ki vagyok akadva:((((
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed a szűrővizsgálatok kötelezővé tételéről?
- Miért nem teszik kötelezővé a maszkhordást? Tavaly olyan jó...
- Létezik olyan törvény, ami lehetőséget ad egy középiskola vezetésének arra, hogy kötelezővé tegye a szigorúan egyforma fazonú matrózblúzt?
- Mi a véleményetek arról, hogy a munkahelyeken kötelezővé tehetik az oltást?
- Muszáj humán tantárgyakat is tanulni esti gimiben?
- Mozaik kiadós biológiakönyvekből tanulsz a gimiben? Segítenél?