Gerincproblémám van, de a röntgen nem mutatott ki sérvet. Lehet, hogy mégis az van? (tudásbázis)
Értem!Remélem hamarosan rendbe jössz!
Amugy reumatológián voltál te is?
Hol adnak MRI-re vagy Ct-re beutalót?A reumatólógia vagy az ortopédia?
Nem én nem szedek semmit.Volt egy tapasz régen,annyira jó volt hogy amikor felraktam kb 1 óra múlva semmilyen fájdalmat nem éreztem. Sajnos már nem gyártják,nem tudom miért szüntették meg.
Azóta én nem voltam dokinál csak egyszer amikor a császár javaslathoz kellett az orthopédia bele egyezése.
Akkor azt mondta a doki,hogy csak akkor műtik,ha nagyon nagy a baj.
állandóan! olyan tompán egész nap!Éjszaka meg jobban...a gerincemen alig bírok feküdni!sokszor sehogy se jó az alvás!
szedsz valamit?
Köszi :)
A Te Milánod is nagyon édi :)
köszi Jázminka!
és ingyenes a vizsgálat?Ki adja a beutalót hozzá?
azta nem semmi!!!:-(
akkor most nincs már sérved?
És mivel kezelték?megműtöttek?
Neked is fájt a gerinced?
A rtg nem minden esetben mutatja ki a sérvet! Ajánlom, inkább 1 ortopéd, vagy 1 neurológus szakorvost keress fel!
CT, vagy MRI biztosabban mutatná az aktuális képet!
sziasztok!
kb 2 éve gerincfájdalmaim vannak! tavaly decemberben elmentem a reumatológiára,a röntgen nem mutatott ki semmilyen elváltozást!Csak fájdalom csillapítót és gyulladáscsökkentőt kaptam,amik csak ideig óráig hat!
Szerintetek még sem lehetséges hogy gerincsérvem van vagy valami ilyesmi?A röntgen ki mutatná rendesen ha lenne?
mit javasoltok,szednem kéne valami csonterősítőt vagy valamit?
Mit csináljak hogy ne fájjon?
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam három éves, most alig 15 perce kelt fel, 37.6-ot mutatott a hőmérő. Lázas lehet, vagy a melegtől emelkedett a hőmérséklete?
- Ha a rendes cukormérővel, megmérték a cukromat, és 11, 3 -at mutatott, nagy a valószinűsége , hogy cukorbeteg vagyok?
- 5 éves kisfiam ma sírva kelt, hogy fáj a lába, térde inkább. Az egész napi sántítás után elvittem 1 röntgenre, de nem mutatott semmit. Sem f
- A pilates mennyiben különbözik a jógától? Gerincproblémát javíthat szerintetek?
- Leszakadt porckorongsérvet mutatott ki az MR, keresek olyan hoxást, akinek már ilyen volt, elmondaná, hogy nála milyen megoldás született?
- Flexa Plus szedése gerincproblémákra