Gerincfájdalomra milyen gyógyszert ajánlotok? (tudásbázis)
Én már bármit kipróbàlnék.
Attól viszont nagyon félek, hogy fogok tudni újra dolgozni.. :(
Uhhh... :(
Hàt ez elég rosszul hangzik.
Mert a gerincbetegeknek a bajuk ugyan az és attól, hogy nem cardo a matracom, még jó, azaz egyenes a felülete, megfelelő keménységű, mert a túl kemény sem jó, hiába állítják azok, akiknek még sosem volt porckorong sérvük, ahogy a folyton mozgó szék sem jó, mert azt sem gerincbeteg találta ki, és a Mckenzi torna sem jó, hiába fizettetnek ki emberekkel rengeteg pénzt érte.
Ezt csak az tudja, akinek van ilyen baja, én a 30 éves múltammal már sok dolgot kitapasztaltam.
A mozgásszervi betegségekre mindig a mozgás a legjobb. A megfelelő izomcsoport erősítése a lényeg és nem a hiperszuper, agyon reklámozott drága dolgok...
Szerintem meg nem jó a csontkovács.
Senkinek nem ajánlom!
Egy időben jártam hozzá rendszeres és pont azért, mert annyian azt mondják, hogy milyen jó! Az eredmény az volt, hogy széttekergette/húzogatta a csigolyáimat, így el kezdett nyomni egy olyan idegpályát, hogy nem tudtam egy helyben állni. Erre akkor jöttem rá, amikor 1 hónapig nem tudtam menni hozzá és rendbe jöttem.
A kolléganőmnek meg a nyaki csigolyáit rángatta szét úgy, hogy utána hónapokig kellett gyógytornára járnia....
Ha nincs gyulladás, akkor az izomlazító és a fájdalomcsillapító jó, mellette javaslom a tornát, mert az a legjobb minden ilyenre!
Földön fekve nyújtózkodás úgy, hogy nyújtogatod a lábaidat és a kezeidet egyszerre váltott kéz és lábbal.
És miután elmúlt a fájdalom, akkor napi szinten 30 nap torna! Néhány hónap múlva lehet heti 3x1 óra.
Csak, hogy annyira ne legyél elkeseredve: minden második embernek van derék problémája, azaz ez népbetegség. Nekem 22 éves korom óta. engem a gyógytorna hozott rendbe.
Láttam. :)
Rögtön be is vettem..fejben. :)
Ha ott használ, akkor mindenhol fog. :)
A rosszban a jó. :D Vagy mi.. :D
Minden esetre ennek utana jarok aztan teljes ágycsere lesz. Úgyis esedékes mar. Most legalabb beszerzek egy tuti matracot. Jó is lesz, mert emberem is derékfájós..
Ilyen ez. Egyik baj utan jön a másik. Nehogy már jó legyen.. :D :D
Aha, látom... szegényke, a baj nem járt egyedül :(
Rendbe fogsz jönni, meglátod. Így már érthető, hogy a sok fekvés nem kényelmes ágyon:D megártott.
Annyiban kapóra jött, hogy legalább megtudtad ezt a degeneratív dolog létezését, mert a jövőben tudsz rá figyelni.
Bármi is...csak múljon el!
Köszi, igyekszem kitartani!
További ajánlott fórumok:
- Ki milyen gyógyszert szed szociális fóbiára és hogy használ neki?
- Akinek pajzsmirigy alulműködése van milyen gyógyszert vitamint és egyebeket szed rá?
- Sokat fáj a gyerek feje. 9 évesnek adható fejfájásra gyógyszer, vagy mit ajánlotok?
- Valaki kapott már olyan gyógyszert ami megindtotta a vérzést? Milyen az?
- Fáradságra milyen gyógynövényt vagy enyhe gyógyszert ajánlotok? Ti milyet szedtek?
- Külföldre utazáskor milyen gyógyszereket lehet magunkkal vinni, mit ajánlotok? Kisgyermek is van a családban.