Gergő érkezése - avagy hogyan kell gyorsan, pontosan megszületni (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gergő érkezése - avagy hogyan kell gyorsan, pontosan megszületni
A szüléseink hasonlóak voltak, gyorsan és viszonylag fájdalommentesen születtek meg a fiúk! Én sem ordítoztam, önuralom kérdése, az energia is elfogy, a lényegre kell koncentrálni! =o)
Látom, te is büszke vagy a férjedre, aki végig melletted volt és támogatott, én is sokat köszönhetek neki, és örülök, hogy részese lehetett ennek a csodának!
Gratulálok! :o)
A szülésznőm tette Gergőre a sapit, ami rendkívül édes volt rajta! Gondoltuk, egy ilyen fotót nem szabad kihagyni! :)
Igen, hasonló minden napunk. Sokat mosolygunk meg viccelődünk Manókával. Gergő általában jó baba, csak néha vannak rossz napjai, mint ahogy a felnőtteknek is...
gratulálok!
A kép a cikk mellett mindent visz:))
Gratulálok, én is hasonlóan gyorsan szültem, nekem is volt egy tündéri szülésznőm, csak nálunk a dokim is olyan tündéri volt. Nagyon hasonló a történetünk.:o)))
Jó egészséget és sok boldogságot a kicsihez!
Gratu, nagyon szép történet.
Sajnos azonban én úgy tudom, egy új törvény alapján már csak akkor lehet szülésznőt fogadni, ha orvost is fogad az ember...
Szóval ennek majd járj utána, ha ott lesz az idő.
Amúgy az enyém is hasonló volt :)
Sok boldogságot nektek!
Nagyon gratu..ilyen gyors szülésről álmodik mindenki:))
Nekem sajna nem adatott meg ez a gyorsaság:(
Nagyon szép kisfiú:)))
Szia!
Nagyon szép történet,ahogy a nagykönyvben meg van írva...
Gratulálok!
Elárulod,melyik klinikán szültél?Csak azért kérdezem,mert hátha ott,ahol én :)
Ugrás a teljes írásra: Gergő érkezése - avagy hogyan kell gyorsan, pontosan megszületni
További ajánlott fórumok:
- 35.héten megszületett magzatnak milyenek az életesélyei?
- Milyen érzés, amikor legelőször adják oda kisbabát miután megszületik?
- Vérzés terhesség alatt, de egészségesen megszületett! Pozitív történetek gyüjtése
- Hoxa kisbabája megszületett!
- Babát szeretnénk a párommal. Írnátok nekem, kb mi az ami feltétlenül szükséges, ha megszületik a baba?
- Mióta megszületett a babám eltűntek a barátnők!