Gazdag emberek (beszélgetés)
"Gazdag vagyok ha tudom, mi elég!"
Japán mondás.
Aki folyton csak a pénzre gondol, annak sose lesz elég semmi. Továbbá a pénz olyan, mint a szerencsejáték. Ha sokat foglalkozol vele, a rabja leszel.
Ugyanakkor hiba valakivel együtt lenni csak a pénzéért. Ilyet csak az alacsonyrendűek tesznek, ám az ilyenek sosem értik meg az élet lényegét, csak az foglaltatja őket, hogy nekik jó legyen.
Ez a magyarokra különösen igaz.
Akiket nem csak a pénz irányít, hanem pár apróbb gondot is az itallal vagy a szerencsejátékkal oldanak meg.
Én is megtehetném, hogy összejövök valami gazdag nővel és akkor ott lenne a menő kocsi meg a hatalmas ház. De mégse teszem. Számomra nagyobb érték az ha a dolgokat magam szerzem meg, kitartással és munkával mintsem odacsapódok valakihez, mert "gazdag".
Sziasztok!
Most újból írok, de most örömmel. Mégiscsak van olyan lány aki szép és nem számító, de ehhez meg kellett fogadni az Apám és a bátyám tanácsát. Akarjátok,hogy elmondjam, hogy hogyan történt?
Ja és ha a szeretetről, annak hiányáról, vagy előnyéről akartok hallani, olvasni, beszélgetni, akkor látogassatok el az "Angyalokkal és égiek élem az életemet". Az indító szerény és nem reklámozza, pedig jó amit indított és érdekes. Szerintem aki olvassa, élvezni fogja, már csak a történetek miatt is. Nézzetek be oda is.
Ez nem reklám. Tényleg érdemes arra sétálgatni.
gazdag. mi az hogy gazdag?
ranezesre lehet barki gazdag. draga auto nagy haz egyebek. mire megy vele, ha hitelek tomkeleget fizeti, es es ho vegen kenyerre is alig jut.
vannak gazdagok, akikrol nem is sejteni hogy azok.
oreg autoval jarnak, kisse lepusztult hazban laknak, el vannak. s mikor orokol a csalad elokerulnek a tobb millios takarekkonyvek, es a parna alol a milliok. ilyenek is vannak.
a vallalkozokat sokan egy kaptafara veszik a gazdagsaggal. ez sem igazan igy van. atlag fizetesbol, vagy kenyszerbol, indul altalaban. azt eloteremteni hogy ebbol jol mukodo vallalkozas legyen, evek munkaja. sokan feladjak, mert nem eleg kitartoak. de irigyelni a mas 5-10 eves erofeszitese utani baberokat, mar sokkal konnyebb
Uff! Igazat szóltál:-) Na de most megyek a bankba,elszórom a gazdagságom egy részét :-D
Majd érkezem:-)
Na látod.Neki pl a férjével van a baja.(Bár nem értem,miért hagyta akkor,h gyereket csináljon neki...már bocccsss:-))
Egyébként én is 21 évesen szültem,bár szerencsére nem kaptam még ilyen vádakat,legalábbis nem szemtől szembe..:-)
Na és. Mit törődsz vele?
Én meg 19 évesen szültem, azóta van még egy gyerekünk és azóta is együtt vagyunk a férjemmel, ennek már 20 éve.
Soha nem foglalkoztam vele ki mit mondott. Nem attól leszel hülye picsa, hogy mások azt mondják rád.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Mindig a kisemberek segítenek? Hol vannak ilyenkor a gazdag milliárdosok?
- Szerintetek, mennyire látszik ránézésre az embereken, hogy szegényebb vagy gazdagabb családból származnak?