Garminka - futás pulzusra (beszélgetés)
Figyelem !
Kedves anti HFF-team tagok !
Én, mint rangidős tag(csak évek számában!), ezennel megkeresztelem a csapatunkat, melynek neve a mai naptól, 2010.június 08-tól fogva:
ÖFF-team , azaz összetartó futó fórum-team !!
Köszönjük szépen eszter-good-nak a nagyon találó névválasztást, és köszönjük nakedbike-nak, hogy bebizonyíthattuk, hogy mennyire is vagyunk összetartó csapat.
Hajrá futók, hajrá csapattagok hajrá ÖFF-team !!!
Éljen a futás !
(Nincs kétségem a felől, hogy ez a név mindenkinek tetszik :-)
www pont edzesonline pont hu
Futéria, a futós dumahely topik
Szeretettel várlak !
Nike+ Sportband..
Én nagyon szeretem;)
Sziasztok, én is csatlakoznék.. nem rég kezdtem el újra futni:)
Lilura: tényleg könnyebb lesz:)
Nekem is van egy nagyon jó kis órám, szinte mindent tud.. és ez nagy segítség:))
Én is pályán szoktam, de az kicsit uncsi már. Gondoltam megyek a saját fejem után, vagy kijelölök egy utat magamnak, vagy fel a Mecsekre (igaz ehhez kicsit jobban kéne bírni :))
Csak zavar, hogy nem tudom mennyit futuk km-ben. Ezért is akarok venni egy órát, az legalább azt is mérné. Addigis a pályán számolom a köröket. 10-12 közt megy egyelőre.
Köszönöm szépen:) egyébként Nekem is erősebb testalkatom van, vagyis lenne, jó magas vagyok:)
Eredetileg pályán futottam, de most mindenfele, ahol van egy kis út, oda megyek, leginkább hajnalban:)
E hozzászólások kapcsán megnéztem a képeid. Hát tényleg szép vékony vagy.
Azt is kár lenne tagadni, hogy igazából azért szoktam futni, hogy én is vékonyabb lehessek egy kicsit.
Amúgy te hol futsz? Pályán? Vagy csak úgy?