Futás: izmosítja, vagy vékonyítja a combot? (tapasztaltak előnyben:)) (beszélgetés)
Tudod, hogy fuss? Egyszer úgy, hogy valóban azt érezd, mindjárt kiköpöd a tüdődet. Ezt csináld 0,5-1 percig, majd ugyanennyi ideig lassan. Áh, belinkelem az oldalt, közben megtaláltam:
Biztos meg lehet javítani,egy jó műszaki ember és mindent látsz :)
Nagyon jó a gyaloglás.
Lehet kapni sportboltban lépésszámlálót,amit a cipőre kell szerkeszteni,esetleg azzal is tudnád mérni a megtett kilométereket.
Szia
Én is "csak"gyalogolok a gépen és még csak meg sincs emelve mint a tied.Hatásos hidd el.Ez a mozgásforma az aerob mozgás.Nem lesz tőle őrült izomlázad de kiválóan formál fogyaszt.Vannak rajta programok?Én azokat használom.Egyre gyorsul de vannak benne pihenők.7,5km/h már már kocogás de nem fulladsz ki.Fél óra minden nap..pár hét és már egy órára is emelheted az adagot.
azért a versenyúszók 99,9 százaléka (azaz akik nem országos válogatottak, "csak" napi 3,5 órát edzenek) kicsit megütköznének azon, hogy ők nem számítanak annak:P
én azért úsztam, mert 1. sportolni jó, és ebben - mint kiderült - tehetséges is voltam, 2. gerincferdülésem volt, de ez nem tartozik a témához.
Igen,a versenyúszást úgy mértem ahogy Egerszegi és Kovács tette,mert az nem nevel szép testet....
Az más,hogy valaki csont-sovány és azért sportoltatják,hogy erősödjön.Lehet tudat alatt ez is volt a cél Nálad.
Jómagam is étvágycsinálón éltem óvodás koromtól,majd kajakozni jártam,napi 3 órát edzettem,mellette elkezdtem atlétikára is járni.Mindezt rövidebb ideig(4évkajak,6év atlétika),nehogy mamutosodjak :)
hát, én tizen x évig versenyúsztam, persze nem Kovács Ági-szinten, és etióp hercegnőnek becéztek :D szerintem tizenkét évesen 29 kiló...az vékony :D
nálunk nagyon sokan ilyen vékonyak voltak, mondjuk én voltam a legdurvább...de elvárás is volt. persze arányosak voltunk: izmosabb volt a karom/hasam/lábam, mint most, de szálkásan, nem látványosan.
Az úszás nem vékonyít.Még nem találkoztam vékony versenyúszóval.Persze az más kérdés,ha egy rétegnek tetszik az.
Az úszás tömeget,izmot növeszt,ezzel együtt súlyt is.
Persze,ehhez versenyszerűen kell csinálni.
hát, mindenesetre le a kalappal előtted...nekem sokszor semmi erőm, pl. ha 7-kor kelek, rohanok munkába, 8-fél 5 meló, hazafelé nagybevásárlás, fél 6 után hazaérek, vacsit csinálok magunknak meg nagymosás/mosogatás, ami épp akad, 7-kor kb. befejezzük a vacsit, 7-10-ig vagy órára készülök (szoktam korrepetálni), vagy kinyúlok, olyan fáradt vagyok...
de nem a kifogásokat akarom keresni. úgy értem, tény, h eléggé kimerült szoktam lenni, de biztos be lehet préselni...reggelente te hol futsz, van vmi jó hely a közeletekben? én a Deák térnél lakom, de nincs nagyon tippem, h hol tudnék futni (ami nem forgalmas hely, h ki ne röhögjenek :))
igen izmosítja
meg a feneket is
tegnap vettem egy rubintrékát is!!!
:-)
dehát J.Lo egy szex-szimbólum, mi bajod vele, ha úgy nézel ki...:-))
köszi
de aranyosak vagytok :$
de az a baj, h nem vagyok épp a topon (66 kg, vastag combok, J.Lo-fenék, narancsbőr)...
neked meg grat, Gigi! csak így tovább!:)
Csatlakozom: én sem értem, miért akar fogyni blogindítónk, olyan szépséges!!! :-)
Ja, képzeljétek, nagy irammal haladok, 30 percet futottam megállásnélkül, igaz csigalassan, de!!!! Élveztem!!! :-) olyan jó volt, ahogy a vigyor kiült az arcomra... Szerintetek minél többet próbálkozok, egyre jobban fog menni, vagy ilyen csiga az én tempóm, vajon??? Azt sem bánom, mert ugyanúgy mozgok, csakhát, olyan ciki, mindenki elfutott mellettem... :-))) babakocsis anyuka, stb..:-)
Sziasztok!
Én 24 éve futok. Napi 7-8 km-t az atlétikapályán. Az a legjobb hely, mert kíméli az ízületeket. Aki nem szeret futni az inkább válasszon magának más zsírégetési formát. Én imádok. :):):) Rendszeresen eszem, és mindent, de természetesen odafigyelek arra, hogy mi kerül a tányéromra.
Szép napot mindenkinek!
Általánosságban szerintem amitől egyáltalán el lehet várni a comb vékonyodását az a hosszútávfutás (alkalmanként 10 km fölött), de az sem holnapra. (Néhány év után biztos látszik az eredmény).
Nekem vastagította (izmosította), de én pasi vagyok, ráadásul megtermett is. Ami bizonyos, hogy csinos (izmos) vádlit csinál a nőknek. :-)
A futócipő elengedhetetlen! Pláne ha porckopásod volt. Ha nem akarod visszakapni, ne ezen spórolj!
Ha szabad, egy kérdés: Miért is akarsz fogyni? Szerintem teljesen jó vagy úgy, ahogy (a képek alapján legalábbis).
További ajánlott fórumok:
- Én ezt már nem tudom követni! Most vékonyítja vagy vastagítja a lábat a leg magic?
- Szerintetek a Leg Magic vastagítja vagy vékonyítja a combot?
- A taposó, a lépegető szerintetek vékonyitja a combot?
- A szobabicikli vékonyítja vagy vastagítja a combot?
- A futás vékonyítja, szálkásitja a combokat?
- A taposó vékonyitja a combot, a belsőt?