Fűszervaj recept


25 dkg
vaj
1 evőkanál citromlé
1 evőkanál apróra vágott petrezselyemlevél
1 evőkanál metélőhagyma
1 evőkanál bazsalikom
2 gerezd fokhagyma.
A Fűszervaj elkészítési módja:
A vajat szobahőmérsékleten hagyjuk meglágyulni. Közben valamennyi zöld félét apróra vágjuk és a mennyiségeket kimérve összekeverjük, majd a fokhagymagerezdek levét is kinyomjuk, a zöldekhez csepegtetjük. Ha a vaj megolvad az egészet összekeverjük, alaposan eldolgozzuk és hűtőbe tesszük. Egy óra alatt az ízek összeérnek.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2010. jún. 14. 05:13
A fűszervaj elkészítési módja és hozzávalói.