Füstöltkrém recept

A Füstöltkrém hozzávalói:
20 dkg főtt füstölt hús
10 dkg húsos füstölt szalonna
1 kk ecetes torma
1 ek reszelt vöröshagyma
1 kk mustár
1 ek tejföl


Füstöltkrém
Tetejére most pirosarany került.

A Füstöltkrém elkészítési módja:
A főtt füstölt húst és a füstölt szalonnát kétszer átdaráljuk, majd összekeverjük a tejföllel, a mustárral, a vöröshagymával és a tormával. Máris kenhetjük a kenyérre.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A füstöltkrém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook