Fürdőszobai vízkő/penész - rosszul behelyezett zuhanytálca (beszélgetés)
ultra szavo = csodaszer. Az én zuhanyzóm is penészedett, nem szellőzött, ez oldotta meg. Egyszer lefújkálom (mondjuk büdös mint a fene), fél évig nincs gond.
A szilikonos cucc úgyis csúnya lesz, akármit csinálunk, nem használ semmi. Nekem is az van. Fújkálom a szavo-val, pár napig szép is, aztán megáll ott a víz...
Nálunk épített a zuhanyzó, és mozaiklapos az alja....
Nem vettünk zuhanytálcát sem zuhanykabint, mert a tisztitása főleg az utóbbinak macerás....
Szia.
Nálunk is ez volt a probléma. Bontás nélkül nem tudod megoldani.Szakembert tudok ajánlani.
Szia.
Szia!
A zuhanykabinnal nekünk is voltak hasonló problémáink.
Nekünk is megáll rajta a víz, és hiába van szilikonnal végig fújva, bemegy alá a víz (ami tulajdonképpen éppen azért van rajta, hogy ne menjen alá a víz) és ott piszkosul penészesedik. Nagyon csúnya fekete foltos lesz a zuhanytálca felső része körben. Most a szavó penésztelenítőt kezdtem használni, naponta befújom vele (olyan időszakban, amikor tudom, hogy több órán át nincs használatban a zuhanyzó) és a penész szépen tűnik elfelé:)
Arra, hogy mit lehetne kezdeni (a penész- és vízkőmentesítésen kívül) a zuhanykabinnal, arról fogalmam sincs.
Sziasztok!
Van egy kis problémám a fürdőszobában. Nemrég cseréltük le a zuhanykabint és a tálca egy kicsit befelé a fal, sarok felé dől, ezért ott a víz elég vastagon megáll és vízköves lesz, illetve a múltkor már fekete penészfolt is megjelent, azóta minden tusolás után feltöröljük, ami napi 3-4 alkalom. Egy ismerős "maszek" ember helyzete be az új fülkét, de erre nem tud megoldást.
Kédrésem, hogyan lehetne kijavítani, hogy ne álljon meg a víz a sarokban, úgy, hogy nem szedjük ki a tálcát a helyéről.
Ha valakinek volt vagy van hasonló probémája és tud megoldást, kérem írja meg.
A válaszokat, tanácsokat előre is köszönöm!
Üdv:
Mea
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű a fürdőszobád?
- Ti költöznétek az új házba, ha fürdőszoba kész van teljesen, bútorok nincsenek csak 1 ágy?
- Rettegés a fürdőszobában pucéran
- Te milyen színűre csempéznéd a fürdőszobádat?
- Egy munkás, aki a fürdőszoba csempézését csinálta, elrontotta a csaptelepet és a villanykapcsolót. Mit csináljak?
- Mennyiből lehet egy komplett fürdőszobát megcsináltatni?