Fura egy történet (beszélgetés)
Nem értem mitől szemétláda?Ahogy itod nem
mondtál sem igent,sem nemet tehát elinte
lebegtetted a dolgot.Ha szereted a párod
akkor az első próbálkozásnál egyértelműen
tudtára kellett volna adnod,hogy esélytelen
és azonnal megszakítani a kapcsolatot
szerintem igy lett volna becsületes a pároddal
szembe.
Azóta megint beszélünk, kicsit jobban megismertük egymást. Ő egy olyan pasi, aki nem vágyik komoly kapcsolatra. Esténként beszélgetünk, semmi több.
A házasságom romokban, a gyerekek miatt kitartok egyenlőre a férjem mellett.
Húúú, mekkora felismerés! :D
Aha, és hisztis a pasas. :)
Hát látom ez zavar téged :)
Hát figyelj ha valaki nem ér révbe minek kalimpáljon...Elfogyott az érdeklődés.
:D Tudja mit kell hazudni. Elég rutinos.
Mire észbe kapsz, már meg is voltál neki. :))
Nem kerestem, nem is akartam neki írni. Ő írt nekem tegnap este újból. Nem akarok vele találkozni, akkor mindegy miket írogatunk egymásnak, nem?
Nem hááát. Hogyan lenne szemét? :D
Ez a "nem akarok az életedbe belekavarni" dolog csak duma. Ha valóban nem akart volna neki, meg se keresi. Hatást akart a csajon gyakorolni ezzel a mondattal, és azzal is, hogy törölte magát, eltűnik, és megkeresi.
naná, kéreti magát, és jó eséllyel célt is ér!
Aki férjezettként olyan férfival beszélget éjjelenként, aki szexre csalogatja és kívánja, az bizony meg is akarja csalni a párját.
Bepróbálkozott hátha, de te nem akartál, törölt, nyilván kicsit fel is pukkadt, mert visszautasítottad. De ha neked párod van, miért levelezel vele éjszakánként? Nekem ez a fura.
Egy fenét! A pasi kéreti magát.
Ne csak azért ne csalj meg valakit mert szemét dolog hanem azért ne tedd mert nem visz rá a lélek azaz ez lenne a normális. Tök mindegy hogy ismerős vagy sem de ha nálam bepróbálkozik valaki nemet mondok és nem kezdek még el vele cicázni. Nekem az a fura h férjed van és mégis arról nyitsz fórumot h miért törölt az ismerősöd aki csak meg akart du..ni..Ezen kattogsz basszus sztem ha még sokáig fűzöget beadod a derekad..
Na azt hiszem most már értem. Este írt, hogy azért törölt, mert nagyon bejövök neki, viszont családom van. Talán mégsem olyan szemétláda. Ha az lenne, kihasználta volna a helyzetet.
Nem fura :D Többet néztél ki belőle mint amennyi benne van.
Nem biztattam semmivel, írtam neki, hogy a férjem értünk melózik, szemét dolog lenne megcsalni. Akkor le is állt, beszélgettünk általános dolgokról. Még ő írta, hogy szívesen beszélget velem máskor is. Most meg törölt az ismerősei közül. Ez a fura.
Miért nem mondasz kapásból nemet, ha egy férfi fűzöget?
Nincs szex, nincs "barátság"
Egyáltalán semmi fura nincs a dologban,azonkívül,hogy éjszaka levelezel,mikor alszik a párod,hogy levelezés közben,megkívánt?Gondolom azért elszórakoztál vele...
Szerintem is csak arra kellettél volna neki. Így meg megunt és letörölt :)
Bocsika,de nem jösz be neki,úgy gondolta aztán meg rájött,h mégsem, Fogadd el. Vab ilyen. Ne is irj te többet neki jhagyd a fracba.
Hát, úgy látszik, mégis a szex lett volna neki a lényeg. Ne bánd, hogy lelépett, csak bekavart volna a jelenlegi kapcsolatodba.
Szóval egy szemétláda! Még jó hogy nem mentem bele!
Csak szexre kellettél volna, elég egyértelmű. Jobb is az ilyentől szabadulni.
Hát lehet hogy félreismertem. Pedig többször is írta, hogy akkor is fog velem beszélgetni, ha nem lesz szex.
További ajánlott fórumok: