Fundamenta lakáshitelhez milyen iratok szükségesek? (tudásbázis)
3. Remoni
2011. máj. 27. 13:34
Ja, és nekünk a hitelhez a munkáltatóin kívül más papír nem kellett, de abból is elég volt a pasimé, az enyémet már nem is kérték.
2. Remoni
2011. máj. 27. 13:33
A Fundamenta egy nagyon rugalmas cég. Szerintem ne aggódj, nekik is az a céljuk, hogy kihelyezzék a pénzt. Esetleg hívd fel azt az üzletkötőt, akinél kötötted a szerződést, ő lehet, hogy segítőkészebb lesz.
1. fancsika09
2010. nov. 5. 16:55
Segítséget szeretnék kérni attól aki hasonló helyzetben van!Van egy 4 éves szerződésem, a tesóm a kedvezményezett.Szeretne venni egy kis házat 1,45Mftért.A adásvételi, tulajdoni lap, jövedelemigazolás mellett, mit kérnek, ha elküldjük a hitelkérelmet?Hívtam őket, nem mondták meg!Majd a hitelbírálat során.....elválik, és elhajtottak!Azért lenne fontos, mert van hitelkeretem,saját lakáshitelem, 90000ftos fizetésem.És vszínűnek tartom, hogy nem fognak elfogadni adósként.Nem akarok kidobni az ügyvédnek pénzt, ha reménytelen az ügy!Kérem, hogy aki mostanában vett fel áthidaló kölcsönt, segítsen!
További ajánlott fórumok:
- Válóper indításához milyen iratok szükségesek?
- Telefonvásárláshoz milyen iratok szükségesek?
- Milyen iratok szükségesek a bejelentkezéshez, és milyenek a házasságkötéshez?
- Hogyan is fog történni az e-recept kiváltása? Milyen iratok szükségesek, kihez lehet fordulni bővebb tájékoztatásért?
- Van itt olyan, aki a Fundamentánál vett fel lakáshitelt?
- Otp lakáshitelhez most mennyi önerő szükséges?