Füldugulás vákuum miatt (beszélgetés)
2. Johannia
2017. febr. 12. 07:14
Tuti tipp? Nekem eddig mindig csak fül orr gegesz tudott segiteni. Szerintem hagyd az otthoni kezelést, mert nem fog tobbet erni.max felrekezeled es a vege akar tartós hallaskarosodas is lehet. Elhiszem hogy frusztráló. En is mindig fél napot töltök a rendelőben.
Minel elobb keresd fel az orvost,,annal nagyobb az esélye hogy nem kell felszurni.
Amugy próbálkozhatsz kövirózsa virággal.csepegtesd a füledbe.de szerintem mindenképp orvos ha nem akarsz szövődményeket!
Natha idején meg inhalalj vagy próbálkozz sobarlanggal.
1. hszbett
2017. febr. 11. 05:18
Sziasztok! Sajnos nem először dugul be nátha következményeként úgy a fülem, hogy szinte süket vagyok. Az orrsprayk/orrcseppek nem használnak, nem egy esetben volt végső megoldás a fülfelszúrás. Nálam ez már éves rutinnak számít sajnos. Szeretném megúszni, nemis a felszúrás miatt, hanem, mert 5 órát kell ücsörögni a váróban, a maszekhoz ha meg odamegyek, vszeg elkezd kezelgetni, ahelyett, h felszúrná kérésre... Tuti tippeket szeretnék. Vettem fülgyertyát, első totálusan hatástalan. Befogott orr fújása nem segít, sokszor voltam más a nyelős-fújós "kezelésen", a dobhártyám meg sem mozdul... Elegem van :(
További ajánlott fórumok:
- Állandó füldugulás/fülzúgás. Mit lehet tenni?
- A füldugulás meddig tarthat?
- Fülzúgás, füldugulás, szédülés volt valakinek? Kaptam gyógyszert, de nem használt.
- Barotraumára tud valaki gyors segélyt?(repülés közbeni tartós füldugulás, fájdalom)
- Okozhat folyamatos füldugulást ha túl sok koffein kerül a szervezetbe?
- 6 éves kisfiam füldugulásra panaszkodik. Nem fájlalja. Házilag javasolnátok valamilyen gyógymódot?