Barotraumára tud valaki gyors segélyt?(repülés közbeni tartós füldugulás, fájdalom) (tudásbázis kérdés)
Szia!
Kipróbálta a módszered,amit ajánlottál.Egy nagyon kicsi javulás van,de most recseg-ropog odabent minden.Én továbbra is bíztatom,hogy ismételje meg,és préselje a levegőt a füléhez.Most már 6 napja tart.
Tanácsos ilyenkor víz alá nyomni a fület?Nem baj,ha még a víz is feszíti a hallójáratot?
Mindenesetre köszi a jó tanácsot,meg is írom neki azonnal.
Tegyen ra forrovizes palackot... huu szegeny, en is ilyen vagyok. Volt h 1 heteig be volt dugulva, aztan egy hatalmas pukkanassal kidugult. Egyszer meg a repulon dugult be a levego vhogy rossz helyre es teljesen leszedultem tole, rosszul lettem, majd elajultam.
Ha a forrovizes palack nem valik be, akkor nagykad forroviz, orrot befog le a viz ala es fujni kemenyen. Rohadtul fog fajni... de utana annyival jobb lesz...
Rokonom náthásan repült külföldre,a levegő bent rekedt a fülében.2 napja iszonyú fülfájás,dugulás,fülzúgás gyötri.Az angol gyógyszertárban nem kapott fülgyertyát,a csepp sem használ neki.
Ha van valakinek erről tapasztalata,vagy bevált módszer,kérem,írja meg.Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Lelki fájdalom
- Állandó füldugulás/fülzúgás. Mit lehet tenni?
- A füldugulás meddig tarthat?
- Fülzúgás, füldugulás, szédülés volt valakinek? Kaptam gyógyszert, de nem használt.
- Okozhat folyamatos füldugulást ha túl sok koffein kerül a szervezetbe?
- 6 éves kisfiam füldugulásra panaszkodik. Nem fájlalja. Házilag javasolnátok valamilyen gyógymódot?