Fülbevalós férfi (beszélgetős fórum)
Különösebben nincs gondom a fülbevalóval, csak simán nem tetszik egy férfin. Úgy érzem valamit kompenzál. Számomra vagy buzerás vagy menő akar lenni és azt gondolja ezzel az lesz, de véleményem szerint az ellenkezőjét éri el.
A tetkó sem tetszik.
De attól még mindenki csinál amit akar:)
Kérdezted, válaszoltam, én ezt gondolom erről:)
Egyébként nem tudom, hogy mi a gond a fülbevalóval. A tetkó az jó?
Mert szerintem meg az a gáz.
Nálam a tetkó kizáró ok, ha én adom a szép bőrömet, akkor elvárom, hogy a másiknak is az legyen, a fülbevalót ki lehet venni a fülből, a tetkó után viszont foltok/hegek maradhatnak;)
Nem. A férjemnek van mind a kettő kilyukasztva.
Szerintem úgy 50 éves koráig hordta a fülbevalókat.
A fiamnak csak az egyik van lyukasztva.
31 éves úgy 2 éve már nem hordja rendszeres, de alkalmanként még rak a fülébe, de csak piciket.
1 éves korában lövette ki a férjem a fülét.
Óóóó, én mindig mondtam a fiamnak, amikor szerintem iszonyatos frizurát csináltatott, hogy mennyit fog magán nevetgélni majd amikor idősebb lesz.
És így is történt:DDDD
Ja, az én férjemnek is volt hosszú haja, de akkor én még csak 7 éves voltam és nem ismertem.
Mindig azt mondom neki, hogy ha így ismertelek volna meg, akkor nem is állok veled szóba:DDDD
😁
Az enyémnek ugyan olyan a haja most is, mint akkor, csak őszebb, és nincs fülbevalója és tetkója sincs.
Mi együtt voltunk már akkor.
A szakközepes ballagása után vágatta le. Azóta sem növesztette vissza.
Ezt így együtt én is.
A lófarok nem volt nagy szám, az egyik fülben fülbevaló sem.
De lófarok plusz két fülbevaló... izé.
:DDD
A férjemnek úgy volt....
Igen, sokkal!
A férjem akkor fúratta ki a füleit, illetve a fiúnkét is (1 évesen), stb., nekem 6 db van a füleimben...