Frissen vart seb vérzése (beszélgetés)
Okés köszi ragasztom is! :)
Csak úgy megijedtem, hogy a szájnyitással szétszakadt a seb stb... de gondolom 2 öltéssel meg az ilyen tapaszokkal nem kellene, hogy szét nyíljon, vagy kitudja.
Köszönöm! Nem piszkálgatom akkor csak nem tudom, hogy ez normális dolog-e egyáltalán h friss műtét után órákkal bevérezhet?! (szájnyitástól+rágás+ beszéd)
Amúgy ennyi lenne az átütött vérzés:
Nekem is nemrég szedtek le az arcomról egy izét.
Ne nyúlj hozzá.
Nem lesz semmi baj, de igyekezz megvédeni a sebet, mert nem mindegy, hogy hogyan fog összeforrni, gyógyulni.
Köszi, aranyosak vagytok!
Sajnos ha minimálisan nyomom fultisztitoval akkor latom hogy 2 tapasz erintkezesi pontjan ani alatt rogton a seb van kicsit jon ki ver, de tenyleg fel cseppnyi mennyiségről van szó…..
Doki annyit mondott, hogy víz ne érje… mindenesetre kibirom pentek/szombatig es akkor lesz cserelve a tapasz.
Na meg ilyenkor 2 oltessel a kis sebb nem forr ossze teljesen, meg h az arcom piszkaltam igy lehet felsertettem. Nem tudom :(
Jellemzo ram a hipochonderseg.
Próbálj meg kérni a szomszédból vagy valahonnan egy kis betadine-t.
Ha nincs, valami magas alkoholtartalmú dolog is megteszi, pálinka, vodka. Mást nem tennék rá. És ragaszd le. Semmi gond nem lesz.
Sziasztok!
Ma reggel vettek le az arcomról egy anyajegyet, 2 öltéssel amit leragasztottak. Nem régiben ettem pár falatot és megfeledkezve a dologról párszor nagyobbra nyitottam a szám. Fájdalmat nem érzek csak átvérzett minimálisan a tapasz. Azóta nem is ettem nem is nyitom a szám.
Ez a kis átvérzés jelenthet nagy problémát? Újra tapsztani nem merem mert jelenleg nincs fertőtlenítőm itthon. Jövő csütig rajta kellene hagynom… csak félek, hogy most ártottam a sebnek, vérmérgezést kapok, elfertőződik stb….
Szerintetek?!
További ajánlott fórumok:
- Mi készteti a frissen szült anyákat, hogy a véres csecsemőjükről képet tegyenek fel közösségi portálokra?
- Mirena felhelyezés után, voltak-e neked vérzéseid, menses-es fájásaid? Ha igen mennyi ideig, és milyen erősségű?
- Mi lenne az az egy (CSAK EGY!) tanács, amit egy frissen szült, első gyermekes anyukának adnál?
- Hogyan lesz jó illata a frissen mosott ruháimnak?
- Szőke hajam ma befestettem barnára és tök fekete lett az egész. Mit ehet vele tenni igy frissen, hogy ne igya bele magát és lejöjjön?
- Füllyuk vérzése