Freestarttal kapcsolatban szeretnék kérdéseket feltenni. Tudna valaki segíteni? (tudásbázis)
Krinya5! J.B.! Tuxy!!
Köszönöm, nagyon rendesek vagytok.
Szóval, ha most küldök neki freestartra üzit, valamilyen visszajelzést kellene kapnom, ha nem tudja elolvasni?
És akkor az ő mail-je akkor most mi?
Köszönöm mindannyiotoknak!!!
"A freestart.hu webmail szolgáltatása megszűnt. Az aktív felhasználók 2009. márciusától az Indamail rendszerén keresztül tudnak levelezni.
Ez annyit jelent, hogy a levelezés bonyolítása az Indamail rendszeren keresztül zajlik és a felhasználásra továbbiakban az Indamail szabályai érvényesek. A szolgáltatást továbbiakban is elérheted kliensprogramokkal POP3 vagy IMAP protokollok segítségével.
Továbbiakban Ti is 2GB postaládával rendelkeztek, és óriáscsatolmányokat is küldhettek! A spam és vírusvédelmi rendszer reményeink szerint jobb minőségű szolgáltatást biztosít majd számotokra.
A freestart.hu és startadsl.hu végződésű emailcímek a jövőben nem regisztrálhatóak. A korábbi rendszerben beállított úgynevezett aliasok megmaradnak, de újakat nem hozhatsz létre, ezt az Indamail nem támogatja."
Ezek alapján a freestart-os végződésű e-mail címek már másfél éve nem élnek. Ha az ismerősöd nem regisztrálta át magát az inda-ra, vagy máshova, akkor nincs e-mail címe, hiába írkálsz neki. Ha meg van másik e-mail címe, akkor csak fel kellene hívni, és megkérdezni.
lehet, hogy megkapta, lehet, hogy nem is használja már azt a fiókot. nekem is volt olyan. aztán egyszer meg akartam nézni mi a pálya vele, akkor vettem észre hogy nincs már olyan. írtam a rendszergazdinak, segített is, de aztán mégsem tudtam már soha belépni.
létrehozni pedig:
'Mit tegyek, ha nincs még emailcímem?
Ha nincs még emailcímed, létrehozhatsz egyet nálunk is. Ez esetben a regisztrációs folyamat hasonlóan zajlik, mint eddig. A folyamat első lépésében létrehozunk neked egy Indapasst, melynek azonosítója a létrehozandó Indamail postafiókod címe is egyben. Ez esetben nem kell aktivációval foglalkoznod, mi ezt elvégezzük helyetted, s a regisztrációs folyamat végén használatba veheted az Indapass-szod és az ehhez kapcsolódó indamailes postafiókodat is.'
Nem vagyok én itt járatos ezekben a dolgokban, ezért indítottam így!
Szóval a kérdés:
freestartos ismerősömnek írok, nem kapok választ.
Annyit tudok, hogy átalakult /?/ a freestart. Akkor ezeket a mail-jeimet nem is kaphatta meg?
Nincs valami konvertálás náluk?
Mit tegyek?
Másik kérdés: hogyan tudok nyitni .... inda-t?
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Vannak-e orvosok, egészségügyi dolgozók a Hoxán, akiknek lehetne kérdéseket feltenní?
- Ügyvédnek milyen kérdéseket tennétek föl válással kapcsolatban?
- Ha egy főiskolán nyelvből előalkalmassági vizsgát kell tenni, akkor ott általában milyen kérdéseket fognak feltenni?