Fórumozó társaim jó tanácsai!!! Vagy mégsem?? (beszélgetés)
Ne is törődj vele!:)
Majd küldünk jeleket,hogy ne is lásd!:)
ajajajaj!
Beleakadtam egy uj "ellenségbe"
Megkaptam az első STOP táblám.
Én úgy tudom ez az oldal mindenkié aki igénybe veszi, a jó ízlés határán belül. Sokat átolvasok, (naponta) ritkán írok.
Tapasztalatom az, van aki magáénak hiszi, és úgy is kezeli.
A kulturáltságát ezzel kimutatja, de nem vagyunk egy formák itt sem.
Engem csak a használható tanácsok érdekelnek.
NEm tartalak kötekedősnek, van ahol nem egyezik a véleményünk, ennyi...
Van más, akivel már Te is összeakasztottad a bajuszt....
Én szoktam vitázni:)
Bár igyekszem csak adott témára korlátozni és azt hiszem sikerül is, azaz mint veled is hte volt már konfliktusom, de csak abban az egy témában és én azt sem tartom igazi konfliktusnak pusztán különböző volt a véleményünk. Remélem te is igy gondolod és nem sorolsz a kötekedősök közé:)
Ugy látom nem valami érdekes ez a téma ....
Legalábbis a beszólogató fórumozók nem szólalnak meg, nem védik magukat.....
Mondjuk nem is hiányoznak..
szia
sok igazság van abban amit írsz.
A viták elég gyakoriak de ez van. idővel elcsitulnak...
Én a magam részéről mindenki véleményére nyitott vagyok kivéve ha bekapcsol a hülyeségszenzorom.. :)
Én is pont így vagyok vele de ez sem a legjobb megoldás mert akkor meg nyeregben érzik magukat.
De általában okos enged szamár szenved alapon inkább háttérbe húzódom.
Csak én néha annnyira felhúzom maga, hogy nem bírom ki, hogy ne vitatkozzam... aztán csak feladom, mert mindig az derül ki, hogy én nem látom jól ....
( szerintük )
Nagyon jól van ez így, hogy nem foglalkozol vele.
Gondolj bele, az életben sem állsz szóba mindenkivel, nem igaz? Pl. munkahelyen sem, az utcán sem.
Én legalábbis arra gondolok, hogy akik lekaffognak, leugatnak, nem tudnak normálisan megnyilvánulni,hát őszintén, valszeg a való életben szóba sem állnék velük alapból sem.
én mindig azt csinálom, hogy az ilyen "jóindulatú" emberekkel le se állok vitázni, mert nem érdemes.
Így volt már olyan, hogy valakinek megmondtam a véleményemet , mert belém kötött és azt mondta rosszindulatú vagyok, hát én minden vagyok, de az pont nem .De nem foglalkoztam vele .
Én azt bírom, amikor pl. valakinek gondja van valakivel, és ebben szeretne tanácsot kérni (pl. anyós, nevelt gyerek, stb). Ezt oké is teljesen.
Erre egy emberként esnek neki szegény kérdezőnek, beállítván úgy, hogy biztosan ő a szemét, az összeférhetetlen, az ilyen, az olyan.
Na, ezt baromira bírom:(((
Nekem pl. sokszor lenne kérdésem, férjem első házasságából származó felnőtt gyerekeivel kapcsolatban, mindig hoz olyat az élet, hogy új élethelyzeteket kell(ene) kezelnem. De nem is merem feltenni, hogy ki hogy volt ezzel, mert általában pont az, aki még nem volt ilyen élethelyzetben, megmondja a frankót, vagy kikiált mindenféle összeférhetetlen rib...-nak.
És az utóbbiak azok akikkel nagyon együtt érzek ...
Bár akik túl tudnak lépni rajta azokkal is....
További ajánlott fórumok:
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Azért fórumozok, mert keresem a hasonló gondolkodású emberkéket.
- A H1N1 influenzából sikeresen kigyógyultak tanácsai, terápiás módszerei
- Mit szól a párod ha fórumozol?
- Nem tud egyik fórumozótársunk belépni a Hoxára, van valakinek valami hasznos ötlete?